torstai 3. elokuuta 2017

Nora 5 v!

Meidän joukon nuorimmainen on jo 5-vuotias! Paljon onnea hassulle oravalle! ♥ 


Jälleen kerran täytyy ihailla miten eläimet vaistoavat kun on spesiaalipäivä kyseessä (mamin yltyneellä hössötyksellä voi olla osuutta asiaan...). Nora on vaatinut tänään ekstrapaljon hippaleikkejä eikä ole malttanut nukkua samoin kuin yleensä. 

Eilen temppuillessamme sain päähänpiston opettaa Noralle sen käytöksen tempuksi. Temppuillessani Rakun kanssa, Nora koitti monta kertaa vetää tassullaan herkkukättä lähemmäs itseään. Annoin muutaman kerran periksi ja liitin mukaan käskysanan "vedä", tyttö oppi tempun kerralla! Jottei temppu ole ihan liian helppo, pyydän tyttöä ensin istumaan ja vasta kun tassu ei nouse omatoimisesti, sanon käskysanan. Myöskään kehon painoa ei saa käyttää apuna. Huomasin, että edellisen kerran olemme esittelleet Noran kanssa uutta temppua yli vuosi sitten! Tämä on nyt järjestyksessä Noran 11. temppu. 3 temppua on treenin alla (mm. ikivanha soita-temppu).
Tyttö sai äidiltäni lahjaksi uuden hienon huiskan, mutta siitä ei ole vielä kiinnostuttu synttärisankarin toimesta. Sen lennättäminen taitaa jäädä huomiselle, nyt tyttö on sen verran mukavasti sylissäni, ettemme ole tästä nousemassa hetkeen. ♥ Kiitos ihanasta lahjasta! 

17 kommenttia:

 1. Valtavan paljon onnea ja hyviä vuosia Noralle!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea kauniille Noralle! Hauska temppu, kylläpä tyttö on nopea oppimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oli kivaa saada pitkästä aikaa temppu valmiiksi tytön kanssa! Muut jummaa ärsyttävästi paikoillaan.

   Poista
 3. Onnea Nora!! Paljon sylihetkiä!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea Noralle!

  VastaaPoista
 5. Lämpimät synttärionnet Noralle täältä meiltä ❤❤

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut Noralle! <3

  VastaaPoista
 7. Me ollaan ihan tosi myöhässä mutta silti paljon onnea Noralle <3

  VastaaPoista