maanantai 30. tammikuuta 2017

Näyttely virkistää

Pari viikkoa sitten olleen näyttelyviikonlopun myötä Nora on piristynyt huomattavasti. Aktiivinen tyttö on ollut koko ajan, mutta jossain vaiheessa leikkiinhakemiset alkoivat vähentyä ja nyt näyttelyn jälkeen oma-aloitteisuus leikkihetkien hakemisessa on lisääntynyt takaisin entiselle tasolle. Mahtoiko piristymisen syynä olla parin päivän keskipisteenä oleminen vaiko poikkeama arkeen, mutta muutos on otettu avosylin vastaan.  Ajan myötä Norasta on tullut vaativampi lelujen suhteen ja lempileikiksi on muodostunut hippa, mutta näyttelyn jälkeen on kelvannut myös vanhat suosikkilelut.

Etenkin entinen pitkäaikainen kestosuosikki Cat Dancer saa nykyään Noran sinkoilemaan sen perässä sen sijaan, että sitä katsottaisiin paheksuvasti. Leikin jälkeen ei mene kauaa kun tyttö haluaa jo leikkiä uudestaan.

Ei leikkihetkeä ilman Rakua

"Hyökkäykseen!"


"Älä huoli pikku kasa, en minä sinua vaani. Kjeh kjeh."

"Mayday, se hyökkää takaisin!"

"Odotas vain!"


"RAAAAR!"


"Taas se Raku tunkee mukaan..."

8 kommenttia:

 1. Ihania leikkikuvia. Meillä tuo kyseinen lelu ei saa edes niitä paheksuvia katseita, sitä ei olla näkevinään ollenkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää eikö teillä innostuta Dancerista? :D Paras lelu evööö, paitsi ehkä silloin kun sen on nähnyt sen parisataa kertaa vähintään.

   Poista
 2. Ompa kiva kuulla, että näyttelyssä käynti on piristänyt Noraa! :) Itse tykkään kissanäyttelyissä käynnistä myös siksi, että silloin näyttelyyn menevä kissa saa hieman enemmän huomiota osakseen. 8) Se on sellaista kissan ja ihmisen yhteistä ajanviettoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri! :) Ja nimenomaan molemmille mukavaa sellaista.

   Poista
 3. Meidän catdancer on kadonnut jonnekkin, ihan tylsää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :( Meillä niitä on kaksi, mikä onkin hyvä, sillä tuo alkuperäinen alkaa olla kohtapuoliin roskiskamaa.

   Poista
 4. Hyvä juttu, jos näyttely virkisti Noraa! Olen aina miettinyt, että mitenköhän kissat kokevat nuo näyttelyt, mutta varmaan kaikenlaiset uudet ärsykkeet piristävät kissojakin ja osa taitaa myös nauttia esillä olosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin luonnekysymyksiä. :) Noran kanssa näyttelyissä käyminen on helppoa kun matkat ei stressaa ja Nora nauttii täysillä kahdenkeskeisestä ajasta, vaikka välissä joutuukin käymään turvallisen häkin ulkopuolella. Häkki on suojaisa ja täynnä tuttuja tuoksuja, joten muuten vieras ympäristö ei ole niin pelottava. Aika hyvin kotiluonteesta pystyy päättelemään, miten kisu viihtyy näyttely-ympäristössä ja vieraiden ihmisten käsiteltävänä. Raku on vähän säikky kotonakin ja on kauhusta kankea näyttelyssä. Haiku taasen ei pidä nosteluista, joten näyttelyt on nounou. :D

   Osa tosiaan rakastaa esilläoloakin, niitä kissoja on tosi ilo katsella! :) Tuossakin näyttelyssä oli kissa, joka matkusti omistajansa olkapäällä ja paljon näkyi tuomareita puskevia kissoja.

   Poista