maanantai 23. helmikuuta 2015

Porkkana ja katkennut kiipeilypuu

Porkkana on ollut hittituote! Koska tämä porkkana eroaa kovasti kisujen entisestä porkkanasta (mm. tämä on kissanmintullinen ja edellinen ei, eri muoto, paksuus yms) ja on silti yhtä suosittu, niin uskon vakaasti, että porkkanan suosion syynä on sen väri. Raku leikkii porkkanalla yksinäänkin ja mikä erityisen mielenkiintoista, niin tekee Norakin! Nora ei ollut juurikaan kiinnostunut aikaisemmasta porkkanasta eikä Norakaan ole niitä kissoja, jotka leikkivät leluilla yksikseen. Noralla suurimman yksinleikkisuosion sai pötkö ja sillä leikitäänkin välillä yhä varsinkin öisin, mutta porkkanakin on päässyt listoille!

Kisujen mielestä katkennut kiipeilypuu on ollut hurjan hauska leikkikenttä, joten pitänee koittaa kehitellä jokin tee se itse -versio tuon tilalle. Ahtaat kolot ja esteet selkeästi tuovat hauskuutta leikkeihin.

Raku vaanii12 kommenttia:

 1. Ihania videoita pikkuisista <3! Lelu näyttää todellakin olevan suosiossa .. ;)! Meillä neidin lempilelu on CAT DANCER
  poika tykkää niistä kissanminttuisista eläinlötköistä .. nimi hukassa .. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cat Dancer kuuluu meilläkin suosikkeihin! :) Nora tosin on jo hieman kyllästynyt siihen niin pidetään hieman paussia.

   Poista
 2. Ihanan villiä menoa porkkanan kanssa! ♥

  VastaaPoista
 3. Meillä Justus rakastaa kissanmintulla höystettyä keppilelua, jossa hiiri ja höyhen päässä. Mimmu taasen leikkii mieluusti yksinään esim. pumpulipuikoilla (kova hitti varsinkin jos sillä on juuri putsattu korvat :x ), paperipalloilla sun muilla lattialla olevilla mitä saa vähän kynsiä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Haiku on ihan rakastanut pumpulipuikkoihin! En ole kuitenkaan uskaltanut antaa sen leikkiä niillä kun pelkään, että se syö ne. :D

   Poista
 4. Porkkanat ovat olleet todella suosiossa! Harmi tuota kiipeilypuuta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin! Todellakin, tänään varmaan tulee varatolppa ja puun saisi periaatteessa jo paikoilleen, mutta toiseen tolppaan ei ollut oikeaa kokoa saatavilla eli en tilannut siihen uutta, joten puu olisi yhä hutera. Pitää keksiä jokin kissaturvallinen kiinnike, ettei puu pääse enää huijahtamaan pois tasapainosta.

   Poista
 5. Olipas virkeän oloista leikkiä! Kiva kun on musiikkikin mukana videossa!
  Meillä on tapetilla nyt uuden raapimapuun osto. ENtinen meni... poikki.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Porkkanahan on ihan hitti teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikein tykätty. ♥ Raku leikkii sillä nytkin. :D

   Poista