keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Crinkle Dancer

Noran Porta 21-märkäruokavarasto alkoi olla loppumassa, joten oli taas Zooplus-tilauksen aika. Kissanhiekkakin alkoi olla lopuillaan. Viime vuoden lopulla ostin meille testiin Tigerino-kissanhiekkaa, mutta en kirjoittanut siitä tuotearvostelua julkaisun kommentteja pidemmälle. Kahteen hiekkalaatikkoon meni tuolloin Compact Caren ja Tigerinon sekoitusta, mutta kissojen joululahjaksi saamaan hiekkalaatikkoon tuli pelkästään Tigerinoa.

Tigerino on tosi hyvä merkki, pitkälti tasoissa CC'n kanssa. Tigerinolla paakut irtoaa kuitenkin paremmin hiekkiksen seinistä ja hiekka tuoksuu lievästi paremmalta. Koska nämä kaksi merkkiä ovat kuitenkin pitkälti tasoissa, päätin, että ostan niitä sekaisin miten tulee tarvetta. Tigerinoa, jos on muutakin asiaa Zooplussaan ja hiekat on tarjouksessa, CC'tä muissa tapauksissa.

En ehtinyt lunastaa CC'n 2 säkkiä 30 €'llä -tarjousta, joten päätin tilata taas Tigerinoa. Saahan siinä myös 2 kg ylimääräistä samaan hintaan kuin mitä CC'n tarjouksella olisi saanut.

Näiden lisäksi eksyin taas, ylläri, lelupuolelle. Kisujen tämänhetkinen in-lelu on sulkahuiskat, joten ajattelin tilata pian aikansa eläneen huiskan tilalle uuden. Valikoimista löytyi Crinkle Dancer, joka vaikutti äärimmäisen mielenkiintoiselta, joten tottakai se piti ostaa testiin. 

Ruoka- ja lelupaketti tuli jo eilen ja kisut, jopa Haiku, ovat nauttineet leikin huumasta. Taipuisalla päällä, luonnonhöyhenillä ja kahisevilla narusuikaleilla varustettu lelu takaa vauhdin! Itsellänikin hikoaa käsi tuolla leikittäessä. Crinkle Dancer on saanut myös Haikun osallistumaan aktiivisesti  ja rohkeasti leikkeihin (yleensä jää curlien varjoon) ja pitkästä aikaa sekin on ollut läkähdyksissä leikkien jälkeen. Suosittelemme siis!

Saalistajat seuraavat korkeuksiin asti

Eikä karkuun pääse

"Ei saalis, älä mene!" Paitsi jos hoksaa mennä hieman kauemmas

Dance dance!

Haiku ylpeänä saalistaan

Mitä vaikeammin, sen kivempi

"Yh"

"Raar!"

"Raar!"

"Raaaaar!" Nora rauhotu :D

"En yllä!"

"Tule takaisin!"

Valloittaja-Nora

"Aaarg!"

"Raar!"


Voimanainen

Häpiii!


Hiekkalähetys tuli tänään, pärjätään taas hetki

31 kommenttia:

 1. Tuo on hyvä lelu ihan selvästi! Näyttää olevan kalliimpi kuin meidän parin euron sulkalelut, mutta on varmaan paljon parempikin? Menenkin heti tästä sanomaan emännälle, että tuollaisen voisi laittaa tilaukseen.. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi hyvä! :) Kissakohtaista toki, tuosta tuli Haikun yksi suosikeista, harvat lelut saa noin intensiivistä huomiota osakseen. :D Raku ja Norakin tykkäävät tuosta tosi paljon, tosin tänään jostain syystä Nora juoksi tuota lelua karkuun. Vaihtelun vuoksi leikittiin perussulkalelulla ja se kelpasi erinomaisesti. Mutta ehdottomasti ostamisen arvoinen! :)

   Poista
 2. Kiinnostavan kuuloinen huiskalelu, täytyykin katsoa jos joskus ostaisi sen meillekin testiin... :) Hiekkaakin pitäisi taas muuten tilata, tilaan yleensä kerralla 4 säkkiä Golden Grey Masteria, joka riittääkin meillä hyvin noin 4 kuukaudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Haiku menee ihan sekaisin tuosta rapinasta. :D Meillä meni nyt yksi Tigerinopussi siihen kun lisäsin 3 hiekkikseen hiekkaa. :'D Tosin nyt ei tarvi vähään aikaan täytellä, mutta ensi kuussa varmaan saa jo ostaa lisää.

   Poista
 3. Ihania leikkikuvia :) Pitääpä pistää tuo lelu muistiin!

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä ihan huippukivalta lelulta... Pitääkin katsoa, että ihminen hoitaa meillekin tuollasen kun taas jotain tilailee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippukiva se onkin! :) Erityisesti Haikun mielestä, se menee tuosta ihan sekaisin. :D

   Poista
 5. En ikinä pystyisi ottamaan yksin näin hyvii leikityskuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen leikityskuvaukset on superhaastavia! :D Miun piti vaihtaa takas kittiputkeen kun kiinteä putki oli liian ahdas tähän tarkoitukseen ja silti moni otos on läheltä piti-onnistuneita. :D

   Poista
 6. Ihania leikityskuvia, terveisiä simme 😽

  VastaaPoista
 7. Näyttää tosi kivalle lelulle ja mahtaville leikeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lelu on oikein tykätty! :) Tosin tänään Nora jostain syystä tuntui pelkäävän tuota, mutta perussulalla leikki sujui. Haiku taasen on ihan lumoutunut kahinasta ja Rakukin spurttailee tuon perässä. :D

   Poista
 8. Täytyypä koittaa tuota lelua kun seuraavan kerran tilaan Zooplussalta! Ihana Nora, kauhea vauhti päällä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Todellakin, välillä tuntuu, että mitä todennäköisemmin leikki sisältää kolhuja, sitä enemmän Nora tykkää. :D

   Poista
 9. Näyttääpi olevan hyvä lelu tuo Circle Dancer - laitamme korvan taakse!

  VastaaPoista
 10. Löytyyköhän vastaavaa lelua mustsista&mirristä ? Meilläkin voitaisiin tykätä tästä lelusta todella paljon! Kaikki muut sulkalelut ovat entisiä parin päivän jälkeen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa varmasti pitävät! Tämä on ollut kestävä, vielä ei ole kuin yksi sulka lähtenyt ja se lähti heti alussa. Varsinkin Haiku on ihan lumoutuneena tästä lelusta. :D Mustin ja Mirrin verkkokaupassa ei näkynyt ja myymälöissä lienee sama tilanne, mutta kannattaahan se käydä tarkistamassa. :)

   Poista
 11. Mahtava muskeli-Nora! :D Mä oon kans katsellut tuota keppiä zooplussasta. Siinä näyttää olevan samanlainen sulkapää, kuin viimeksi tilaamassani onkilelussa (jonka nimeä en nyt muista). Sulat ja rapiseva paperi saa Oivankin riehaantumaan, vaikka huiskaversiona varmaan olisi vielä hauskempi. Kerrohan sitten, onko tuo kestävää laatua. Muistaakseni hintaa oli vähän enempi, niin olis kiva tietää, kestääkö reuhaamista miten hyvin ennen kuin tilaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nauroin tuolle kuvalle. :D instamuskelit! Rapina ja sulat on kyllä mahtava yhdistelmä ja uskallan jo kehua kestäväksi kun kolmen kissan riehunnasta huolimatta vasta yksi sulka irronnut ja sekin lähti jo ihan alussa. :D

   Poista
 12. Oo mikä huiska ja miten ihania kuvia oot saanut! Pitäisköhän meiänkin koklata tommosta kun toi normi huiska alkaa jo kyllästyttään ;D

  VastaaPoista
 13. Mahtavia vauhtikuvia! Mun suosikkeja on nuo allekkaiset "Yh" ja "Raar". Niin hauskat ilmeet ja asennot molemmilla ja toisessa tuo kumossa oleva puu ja Rakun ilme naurattivat! :D Meillä on oikeita tylsimyksiä, kun uudet lelut ei noita tahdo kauaa kiinnostavan. Nuorin vintiö on jonkun verran mukana, mutta ei sekään noin innokas olisi vastaavan lelun kanssa. Ostin kyllä sulkakepin, jossa on yksi oikea linnun sulka ja se sulka kyllä silputtiin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuuripeliä mistä lelusta tulee hitti ja mistä huti. :D Tämä oli onneksi hitti! Haiku rakastaa sulkaleluja eikä ne yleensä kauaa kestä, tämän lelun voisin sanoa olevan kestävä kun vasta yksi sulka lähtenyt kolmen kissan käsittelyssä. :D

   Poista
 14. Hienoja tilannekuvia! Meillä höyhenlelut on parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyhenlelut on mahteja. :D Saas kuitenkin nähdä kauan Noran kiinnostus kestää.

   Poista