tiistai 10. kesäkuuta 2014

Nora-oravan seikkailut

Sydän tykyttäen tätä onkin jo odoteltu: että Nora lähtisi laajentamaan asuntotutkimuksiaan ei-toivottuihin korkeuskohteisiin.

"Tässä on hyvä."

"Hei mikä tuolla on?"

"Miten sen luo pääsee?"

"Ehkä täältä?"

"Hyvät maisemat!"

"Muilta pääsy kielletty"

Tämä sattui viime yönä. Hieman hirvitti katsella Noran tasapainoilua ja lopulta noukin sen tuolta alas ennen kuin se tippuu.

Ajattelin, ettei sitä houkuttaisi hypätä oven päälle kun välimatkaa kuitenkin löytyy lähimmältä hyppytasolta ja ovi liikkuu kun sen päälle hyppää, mutta toki se piti silti testata...

Toinen sydämentykytys sattui kun Nora päätti, että keittiössäkin tulee olla korkea ihmettelypaikka ja hyppäsi suoraan ylös tuuletusikkunatasolta verhotankoihin. Siellä se junaili tangon toiseen päähän ja tuli ilomielin syliin kun hain sen sieltä pois, sieltä kun on vähintään vaikea tulla alas omin voimin. Onneksi tuonnekaan ei pääse valvomatta hyppimään kun pidän tuuletusikkunaa kunnolla auki vain silloin kun olen kotona ja hereillä.


"Wiiiii korkea paikka!"


Olen varma, että Noran toteemipokemon on Mew. 


10 kommenttia:

 1. Kyllä on komeat tähystyspaikat!

  VastaaPoista
 2. Nora se on aikamoinen kiipeilijä! Tuo oven päällä makoilu näyttää niin hassulta. :D

  VastaaPoista
 3. Toi verholautailu olis NeitiC:kin lempipuuhaa. Ihana kuva, mahtoi olla ahdasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Owww. :D Taisi olla. Tänäänkin hyppäsi tuonne ja yhtä hyvin tuli taas syliin. Mukavaa vaihtelua kun yleensä Nora ei tahdo tulla alas korkealle päästyään.

   Poista
 4. Voi hitsi mikä hyppykatti! Mutta tottakai korkeille paikoille pitää päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora on orava. :D Tietty, parhaimmat näköalat. :D

   Poista
 5. Meiltä on meidän toinen akrobaateista löydetty välillä keikkumasta melkein katonrajasta 1,5 cm paksuisten vaatekaapin ovien päältä... :D Ihmettelen ylipäätänsä, miten kissa on sinne hypännyt, kun sinne joutuu aikamoisen hypynkin hyppäämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi. :D Haasteet kiinnostaa teidänkin seikkailijaa! :)

   Poista