lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kehittyneempi Cat Dancer

Cat Dancer on tämän asunnon suosituimpia leluja. Ja kestävä! Kisut saivat sen vuonna 2012 Rakun pentupaketin mukana ja vasta viime vuoden lopulla se alkoi menemään hieman rikki. Kulunuthan se on, vaikkakin vielä käytettävissä, mutta ostin kissoille joululahjaksi uuden, se kun oli Mustissa ja Mirrissä poistomyynnissä (!!!) n. kolmella eurolla. Jouluna kuitenkin kissojen maailma oli niin näynnä uutta ja jännää, että tämä lahja jäi antamatta.

Eilen päätin viimein päästää lelun paketistaan. Olin ajatellut käydä ostamassa kisuille uuden huiskalelun, mutta mitä turhaan, kun kaapissa on varmasti tykättävä lelu vielä paketissaan. Niinpä kisut pääsivät nauttimaan tästä kissanminttuöljyn täyttämästä versiosta. Tässä Cat Dancerissa on kaksi leikittävää päätä; toisessa kissanmintun tuoksuinen muovihiiri ja toisessa muutama rullattu kartonginpala.

Tottakai, tämä lelu oli odotettavasti menestys. Yllättävää kyllä, että hiiri ei saanut erityisen paljon innostusta osakseen. Sitä kyllä haisteltiin kovasti, mutta ehkä liian iso ja kova lintuleikkeihin. Maassa vedettynä siitä kuitenkin tykättiin kovasti. Kartonkiosalla tuli todella kaunista tanssia aikaan, harmi kun kameran putki on liian ahdas hyppykuvien kuvaamiseen läheltä. 

Kaksipäinen Cat Dancer

Kissat vaanii

Hiiressä on todella voimakas haju

Silti kartongit oli kivempia

Kiik!

Pehmopoika keskittyneenä

Nomnom

Raku toivottaa hyvää naistenpäivää kaikille kauniille kisutytöille!

Kyllä lentävästä hiirestä vähäsen innostuttiin

Siellä lentää

Can't think. Eating now.

Perinteinen Cat Dancer on zooplussalla nyt kolmella eurolla. Suosittelen, jos tämän tyylistä lelua ei vielä taloudesta löydy! :)

6 kommenttia:

 1. Me ostettiin just toi kolmen euron tarjous viime tilauksen mukana. Voimme yhtyä suosituksiin (vaikka ollaankin vähän kateellisia tosta hiirellisestä mallista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä turhia, se kartonkiosuus oli kissojen mielestä kivempi ja sehän löytyy perudanceristakin. :D

   Poista
 2. Toi Cat Dancer pitäis kyllä hommata. Oli meillä sellanen DIY versio siitä ja oli kohtuu menestyksekäs tanssittaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti DIYt yhtä hyviä, onhan Cat Dancer äärimmäisen yksinkertainen lelu (ja ehkä juuri siitä syystä niin tykätty) sillä koostuu vain rautalanganpätkästä ja muutamasta kartonkipalasta. :D

   Poista
 3. Mä hankin cat dancerin viime zooplustilauksessa ja siitä tuli pentujen kanssa heti hitti. Tessakin sitä kokeili, mutta riekkuvat pilaa aina kaiken, jos Tessalta kysytään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Niin siinä tuppaa käymään, että innokkaimmat vievät hauskuuden muilta. Meilläkin Haiku tahtoo jäädä jalkoihin näiden kanssa. :D

   Poista