keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Eläinlääkärissä kolme plus yksi

Tänään oli se aika vuodesta kun käytiin uusimassa rokotteet. Rakulla on vasta helmikuussa oma rokotus, mutta otin sen mukaan hampaidentarkistusta varten, sillä kun on vähän kellertäneet takahampaat, joten halusin varmistaa ettei kyseessä ole hammaskiveä. Ientulehdukset kun on tosi yleinen yli 3-vuotiaiden kissojen vaiva, joten haluan varmistua ettei kissoillani ehdi siihen asti tilanne. Raakaruoka on omiaan pitämään hampaat puhtaana ja Haiku ja Nora eivät edes kurkistusta kaipaa hohtavien hampaidensa ansiosta. Raku taasen on huonompi pureskelemaan ruokaansa, joten hampaat ei puhdistu yhtä tehokkaasti ja täten plakkia on päässyt kertymään.

Olisin vienyt Haikun ja Norankin vasta silloin helmikuussa yhtä aikaa Rakun kanssa, vaikka niillä on menneet rokotukset umpeen lokakuun puolella. Halvemmaksi ja helpommaksi tulee viedä kisut yhtä aikaa. Äitini kuitenkin halusi viedä oman kissansa Tuiskun rokotuksiin tässä kuussa, joten päätin mennä mukaan kun kerta kyytikin varmistuisi kun samaa matkaa mentäisiin, kiitos äidin avomiehen, joka meitä suostui käyttämään.

Matka meni oikein hyvin, omat kissani kopeissaan takapenkillä kanssani ja Tuisku oli etupenkillä valjaissa äitini sylissä. Kukaan kissoista ei välittänyt vieraan kissan läsnäolosta. Tuisku välillä kuikuili uteliaana takapenkin koppia (Haikuun suora näköyhteys) ja Haiku kuikuili takaisin ilman sähinöitä. Välillä kuului matkaprotestointia, mutta varsinaiselta konsertilta pääosin vältyttiin. Raku haki kovasti turvaa koppakaveristaan Norasta, Nora on aina rauhallinen matkustaja, joten on tehnyt hyvää pitää ne samassa. Tälläkin matkalla Raku naukui vain muutaman kerran, muuten keskittyi Noran pesuun ja ritilän läpi kuikuiluun.

Tuisku

Eläinlääkärissä Tuisku oli ensin, sitten Haiku, Nora ja Raku. Haikua pelotti kovasti, sähisi eläinlääkärille rokotteiden laiton aikaan ja oli oikein mytyssä kopassaan. Eläinlääkäri antoi Haikun olla omalla paikallaan kopassa, katon poistamalla rokottaminen onnistui ilman kissan siirtämistä. 

Pelottaaaa

Jälkitunnelmat

Nora taasen oli oikein uteliaana, olisi halunnut tutkiskella paikkoja. Tuskin edes huomasi rokotepistosta. Kun vaihtoivat Rakun kanssa paikkaa, jouduin ottamaan kopan katon pois, jotta saan Rakun ulos (Noran vuoro oli siis ensin). Noraa piti pidätellä, ettei tule ulos kopasta sillä välin kun laitan katon ja ritilän takaisin. :D Reipas tyttö!

Iiih, jännittää!

"Raukkaparka", ajattelee Raku

Rakun suhteen tulokset olivat onneksi positiivisia eli ei hammaskiveä. :) Hieman töhnää, ell rapsutti ne pois.

Kurkistus

Kaaputus

Nora ihana oli ystävänsä tukena koko matkan autokyyditä lähtien <3


Sitten olikin nokka kohti kotia!

Se tunne kun koti lähestyy <3

Ps. Me ihanat asiakkaat jotka kuvailimme eläinlääkärissä. :D Alkuun minun oli tarkoitus ottaa vain automatkasta kuvia, mutta kun äiti tarjoutui kuvailemaan asemalla eikä ell pistänyt sitä pahakseen, päätin julkaista niitäkin kuvia täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti