lauantai 31. elokuuta 2013

Haikun ja Rakun välit kuntoon osa 2


Pysyviä tuloksia ei olla vielä saatu, Feliway porskuttaa yhä seinässä. Haiku sietää vaihtelevasti Rakun läheisyyttä, yksi päivä Raku sai kipittää eestaas pöydällämakoilevan Haikun naaman edestä ilman sanomista, mutta sitten Raku vahingossa tallasi Haikun häntää ja Hai työnsi Rakun pois. Yksi yö bongasin ne nukkumassa samassa kiipeilypuussa:

25.8.

Yksi yö myös leikkivät pienen hetken hippaa kahdestaan. <3

Hai on alkanut viime aikoina nukkua Rakun vakipaikalla Avan terraarion päällä ja pari kertaa Raku on hypännyt sinne huomaamatta Haikua. Hai on sähissyt, muttei ole vaivautunut nousemaan ylös häätämään tunkeilijaa. Raku yleensä istuskelee hetken vaivautuneena ja poistuu sitten lattialle. Eilen (perjantaina) Raku kuitenkin jäi Haikun viereen nukkumaan ilman sanomista. :] Samana päivänä kissat myös melkein leikkivät keskenään, Haiku antoi Rakun vaania itseään ja jopa syöksyä päin (R pysähtyi ennen kosketuskontaktia) ja Hai juoksi Rakua kohti putken läpi.

30.8.

30.8.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ihania elukoita sulla! Täällä yksi lukija lisää, nuo esittelyssäsi mainitsemat kiinnostuksen kohteet riittivät jo kertomaan että tämä on blogi minun makuuni ;)

    VastaaPoista