sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Yhdessä hyvää, osa 10

Suurkiitos meidän Zooplus-linkin kautta tilanneille, olemme jälleen saaneet kokoon lahjoituspotin esykissoille! Tällä kertaa lahjoitussumma 27,42 € lähti jaettuna eteenpäin Etelä-Kymenlaakson eläinsuojeluyhdistykselle sekä eläinsuojeluyhdistys Dewille.

Esimerkiksi Dewin vuosi on lähtenyt käyntiin flunssaisen kissapopulaation huostaanotolla, johon on mahtunut sekä yhteisesti että eri tavoin kipeinä olevia kissoja, osa kissoista vakavammin sairaita. Dewi kertoo hoitokulujen tulevan olemaan pitkälle nelinumeroiset.

Zooplus-yhteistyöllä kerätyt lahjoitusvarat
Jokainen euro ja sentti on tärkeä apu lahjoitusvaroin toimiville eläinsuojeluyhdistyksille. Kiitos kun autat! Yksi helppo tapa on tehdä tietyistä verkkokaupoista ostoksia komissiopalkkiota saavien blogien kautta, jotka ovat sitoutuneet lahjoittamaan palkkiot eläinsuojeluun.

Tukemista Zooplus-ostoilla


Blogin oikeasta laidasta löytyvän Zooplus-linkin kautta tehdyistä ostoista saan komissiopalkkiota 4 % oston verottomasta myyntihinnasta ja se lahjoitetaan lyhentämättömästi esykissojen käyttöön. Saan palkkion tililleni kun summaa on kertynyt vähintään 25 €. Linkin kautta shoppailijalle ei kerry ostoista mitään lisäkuluja, eli linkin kautta ostaessasi jäät vain plussalle kun ostojen lisäksi autat esykissoja! :)

Lahjoituskohdetoiveita otetaan mieluusti vastaan, teemmehän tätä yhdessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti