sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Puolivuotias pikkukettu

Minho täytti viime viikon lauantaina puoli vuotta. Ai mahroton miten iso hänestä onkin jo tullut! Painoa on 2,7 kg, näyttää jo niin aikuiselta.

Poikun upea pitkä punaturkki

Minho on sosiaalinen ja rohkea poika. Erittäin hyväkäytöksinen, paitsi mitä ruokarauhan antamisiin tulee. Toisten kissojen on erittäin helppo tulla poikun kanssa toimeen, sillä Minho kuuntelee ja kunniottaa toisten tilantarpeita olematta kuitenkaan varsinaisesti alistuva. Esimerkiksi jos kissakaveri suutahtaa Minholle, Minho tekee itsestään mahdollisimman epäuhkaavan teeskentelemällä olleensa kiinnostunut jostain toisesta asiasta muualla tai laittamalla maaten ja odottamalla, että toinen ottaa itse tilaa siirtymällä kauemmas. Minho uskaltaa kuitenkin myös pitää puoliaan.

Leikki ja muu tekeminen on Minholle lempparia ja poika on sylikissa isolla s:llä! Minho kiipeää itse syliin kehräämään ja mitä lähemmäs kasvoja sen parempi. Sylissä jaksetaan olla pitkiäkin aikoja. Välillä saatetaan käydä pois, mutta pian tullaan jo takaisin. 

Vauhdin hurmaa, tähän kamerakin ehti mukaan

"Onko viimeisiä sanoja?"

Meillä on työarkena muodostunut tapa, että kun minä herään sulkemaan yhtä monista herätyskellon herätyksistä, niin poikku hyppää olkapäälle kehräämään. Pidän herätyskelloa sen verran kaukana, että joudun aina nousemaan ylös asti siihen yltääkseni. Palaan kuitenkin aina torkkujen väliksi takaisin peiton alle. Ja sitten kun viimein nousen, niin aamu alkaa leikkihetkellä. Minho jaksaa myös keskittyä paremmin syömiseen sen jälkeen ja mikäs olisikaan parempi tapa aloittaa aamu?

"Puikula!"

Minholla on jokunen lempparilelu, mutta ei ole kuitenkaan leluista nirso

"Lisää! Heitä lisää!"

Minho on kova juttelemaan ja asiaa löytyy paljon etenkin syliintullessa. 

Paksu puuhkahäntä, jota poikku kantaa komeasti

Minho on kaikinpuolin aivan täydellinen pikkupoika. Eritoten olen onnellinen siitä miten hyvät ystävät Koda ja Minho ovat keskenään. Koda ei välitä leluista, mutta hippaa ja painia leikkii Minhon kanssa mielellään.

"Katoin sängyn alta, ei ollu lelua siellä!!"


6 kommenttia: