keskiviikko 5. elokuuta 2020

Yhdessä hyvää, osa 6

Suurensuuri kiitos kaikille linkkimme kautta Zooplussassa shopanneille, sen ansiosta saimme taas lahjoitukset eteenpäin! ♥ Tällä kertaa kohteeksi valikoituivat Dewi ry ja Seinäjoen seudun Eläinsuojeluyhdistys ry.

Yhteensä tähän asti komissioilla kerätyt lahjoitussummatKuten maksujen aikaleimoista näkyy, tämä julkaisu on vähän myöhässä. Kiireet ja Noran synttärijulkaisu ovat hidastaneet kirjoittamista, mutta maksut sentään ovat lähteneet vain pienellä viiveellä eteenpäin.

Näiden maksujen jälkeen Rekku Rescuelta tuli sydäntäsärkevä julkaisu heidän suuresta kissanpentumäärästään. Yhdistyksen hoivissa on nyt jopa 37 pentua ja pelkästään pentujen ruokiin, hiekkoihin ja matolääkkeisiin menee n. 2 000 €/kk, plus eläinlääkärikulut vähintään rokotusten osalta. Autetaan pieniä siten miten kukin pystyy. Jo julkaisun jako ja tiedon levitys auttaa. ♥ Tämä mami laittaa pentusille 20 €, onneksi eilen tuli sopivasti veronpalautuksetkin. Jokaisen pennun oikeus on mahdollisimman laadukas alku elämään.

Kiitos kaikille, jatketaan yhdessä hyväntekoa!

Blogin oikeasta laidasta löytyvän Zooplus-linkin kautta tehdyistä ostoista saan komissiopalkkiota 4 % verottomasta myyntihinnasta ja se lahjoitetaan lyhentämättömästi esykissojen käyttöön. Saan palkkion tililleni kun summaa on kertynyt vähintään 25 €. Shoppailijalle ei kerry tästä mitään lisäkuluja, eli linkin kautta shoppaillessa jää vain plussalle kun ostojen lisäksi tulee autettua esykissoja! :) Lahjoituskohdetoiveita saa esittää, valitsen itse pitkälti somen kautta kohteet, joskus Suomen Eläinsuojelun esylistaa hyödyntäen.

Ps. Keväisessä julkaisussa kerroin korona-ajan vaikuttavan Zooplus-komissioihin alentavasti, mutta tämä ei lopulta nähtävästi pitänytkään paikkaansa, sillä yksittäiset komissiot ovat olleet samaa luokkaa kuin aina. Hurraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti