maanantai 3. elokuuta 2020

Nora 8 v!!

Jo on. Näin se meidän koko eläinporukan toiseksi nuorimmainen täyttää tänään jo 8 vuotta. Suurensuuret onnittelut siis Nora-pikakiitäjälle!! ♥ ♥ ♥


Pieni prinsessa ei ole enää oikein aikoihin välittänyt leluista, mutta kaikki herkkupalkan sisältävät tekemiset saa vauhdin kiihtymään nollasta sataan. Temppuilu meillä on nyt tosin ollut pitkään paussilla ensin helteiden, ja sitten silmäepisodin vuoksi. Herkkuja heitellään metsästettäväksi silti pitkälti päivittäin ja siihen ohessa vähän arkiagilitya ja yksittäisiä temppuja.

Vauhtia tytöllä riittää ja askel on niin kevyt kuin voi olla. Tyttö rakastaa hyppiä ja olla korkealla, liikkuminen on paikoin melkeinpä liitämistä. Nopeuden vuoksi mami toivoisi ekstraparia silmiä, että pystyisi vahtimaan ruokatilanteita paremmin. Nora kun on kehittänyt ikävän ruokarosvousyritystavan yhden sattumalta onnistuneen lihavarkauden jälkeen (mikä ei päättynyt syömiseen, mutta onnistuminen se on nappauskin). Norahan ei saa syödä samaa ruokaa kuin kaverinsa allergioiden vuoksi.

Tytön lempipuuhaa on herkkuhetkien lisäksi oleskella mamin kainalossa. Nora nukkuu yöt kainalossani ja päikkäreillekin siitä saa kaverin aina. Tällöin muiden kannattaa pitää hajurakoa, elleivät halua saada omistushaluisen prinsessan tassusta. 

Silloin kun ei mennä satasta herkkujen perässä, on ihana ottaa päikyt korkealla pedissä. Huom. supersöpöt pinkit anturaiset.

Tuuuuh

Nora on löytänyt taas vanhan tapansa roikkua sammakkona sohvankulmalla.

Synttäreiden kunniaksi pieniä herkkuhetkiä on ollut pitkin päivää

Päikkykaveri ♥

12 kommenttia: