maanantai 23. maaliskuuta 2020

Kodan keksimä temppu

Koda keksi tässä eräs päivä itselleen uuden tempun. Meillä oli herkku-/treenihetki meneillään ja poitsun piti mennä tolpan petiin herkun perässä. Kodan vuoron jälkeen heittelin herkkuja lattialla olevalle kolmikolle ja olin varma, että Koda ryntäisi takaisin alas vaatimaan osansa, mutta sen sijaan Koda asettuikin petiin makaamaan etutassut pedin ulkopuolella ja odotti kärsivällisesti tarjoilua. Mikä ei ole lainkaan Kodan tapaista.

Tästä kehittyi idea "poseeraa"-temppuun, missä Koda menee petiin makaamaan niin, että vähintään yksi etutassu on pedin ulkopuolella. Jottei temppu olisi liian helppo, se alkaa lattialta, jolloin petiin meno on osa temppua. 

Poitsu sai heti ideasta kiinni, onhan se sen itse keksimä. On sydäntälämmittävää, miten normaalisti herkkujen perässä häsläävä poitsu on niin omistautunut temppuun, mikä vaatii paikallaanoloa ja palkkana on sentään se superista superin; herkku.

Alla video Kodan ekasta treenikerrasta.Ohjaajan unelma on yksilö, joka ei vain ole motivoinut tekijä, vaan myös puolestaan insipiroi ohjaajaa. Sitä Koda, ja muutkin, todella on. ♥

Pose

Poseee

2 kommenttia: