maanantai 17. kesäkuuta 2019

Hei me muutetaan!

Kissoilla on riittänyt ihmeteltävää kun meille ilmestyi vähän aika sitten liuta banaanilaatikoita. Ilmassa on ollut jännittynyt tunnelma ja viime päivinä banaanilaatikot ovat alkaneet täyttyä ja ovat saaneet seurakseen myös kangaskasseja.

Olemme saaneet ilon asua tässä asunnossa 5 vuotta. Alusta lähtien oli puhe vuokranantajien kanssa, että he muuttavat tähän sitten kun eivät enää jaksa hoitaa omakotitaloa iän karttuessa. Alunperin oli puhe, että asuisimme tässä 3 vuotta (toiveikkaana ajattelin, että pystyisin tuolloin jo ostamaan meille ikioman asunnon), mutta 3 vuoden tultua täyteen sovimme, että jäämme tähän vielä. Nyt huhtikuun lopulla tuli kuitenkin puhelu, jonka myötä aloin etsimään meille uutta asuntoa. 

Uusi asunto löytyi yllättävän läheltä ja se tuntui heti oikealta kun kävin sitä katsomassa. Paljon ovia oven päällä makoilua rakastavalle Noralle (tässä asunnossa oven päällä makoilu onnistunut vain parvekkeen ovella ja se on ollut suljettuna kisuilta ainakin 2 vuotta) sekä pari kiipeilypaikkaa, joita kisut varmasti tulevat rakastamaan. Lattiamateriaalina on muovimatto, mikä tekee ralleista ja -mutkista miellyttävämpiä. Etenkin Koda luistelee paljon laminaatilla. Odotan innolla miten kisut ottavat haltuun uuden kotimme.

Pääasiassa kisut ovat olleet hyvin kiinnostuneita muuttoon liittyneistä touhuista. Parvekekausi loppui ennen kuin ehti alkaakaan, mutta sen sijaan kisut saivat parvekkeella olleen kiipeilypuun sisätiloihin, jonne se tulee jäämäänkin, sillä uudessa asunnossa ei ole parveketta. Tämä kiipeilypuu on ollut hitti ja kaikki kisut ovat hyödyntäneet sitä tasaisesti sekä leikeissä että nukkumapaikkana. Pojista on hurjan hauskaa sukeltaa putkessa lelun perässä ja tytöt ovat nauttineet pussipedistä ja uudesta juoksu-/kiipeilykohteesta.

Kiipeilypuu tuo myös yhteen, sillä muissa nukkumapaikat ei ole näin lähekkäin

N: "Ragnar-nimisiltä pääsy kielletty!"


Voi sitä olla lähekkäin näinkin

Raku on hieman stressannut muuttotunnelmasta ja on rapsutellut poskeaan auki. Lisäksi poitsu on viettänyt todella paljon aikaa vaatekaapin ylimmällä hyllyllä ja välillä sitä on saanut houkutella sieltä jopa syömään. Jos oven laittaa kiinni, Raku käy avaamassa sen itse. Enää ei ole kuitenkaan paljoa odotusta, sillä tiistaina kisut pääsevät uuteen kotiimme.

"En tuu alas täältä!"

"Tässä on jotain outoa..."

Toiset taasen ottavat rennosti

It's a trap!

Vastapesty peitto, ai että!

"Mie näytän miten tässä leikitään!!"

"Tyylipisteet 6/5, kato mami yhdellä tassulla!"

"Tuleeks se tänne? Huhuu lentävä jänö?"

"Ei näkyny" Raku taustalla: "Pölijä"

"Hei täällä se on!!"

"Muistakaa nesteytys näin kuumalla, lääh!"

10 kommenttia:

 1. Muutto; hurjan jännää! Muistakaa pakata itsenne laatikoihin ettette unohdu vanhaan kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin huolehtivat ja mukaan tulivat no problemo! Koda piti siitä huolen kun kannettiin tavaroita xD

   Poista
 2. Tsemppiä muuttoon! :) Onneksi sulla on siellä innokkaita pakkausapulaisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näin eikä turhan stressiherkkiä kissuja, vaikka yksi vähän stressasikin myös. :D

   Poista
 3. Teillä on hienoja puita ja leikkejä! Muutto menee ihan hyvin, kun ootte noin reippaita ja osallistuvia. Kuvista huimat plussat ihmiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen kiittää! Hienosti meni, vaikka parille puulle sanottiinkin hyvästit. Kohta tulee uutta jännää!

   Poista
 4. Paljon tsemppiä muuttohommiin! Pidetän peukkuja, että kaikki sujuu hyvin ja porukka kotiutuu kivasti. :) Onneksi on laatikoita! :D

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Aika villiltä näyttää meno siellä :D Erityistsempit Rakulle, toivottavasti stressi helpottuu uudessa kodissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressi onneksi laantui täällä ja poski on entisellään karvaposkena ♥

   Poista