torstai 28. helmikuuta 2019

Ovi uusiin makuelämyksiin

Koda ei ole koko meilläolonsa aikana pitänyt märkäruuasta. Mistä johtuen lahjoitin osan ostamistani 5 kg pentumärkäruokasatsista esylle ja loput aloitin syöttämään pois Haikulle. Silloin tällöin, kun olen antanut märkäruokaa Haikulle tai Feline Porta 21 -laiskanruokaa myös Rakulle, olen tarjonnut märkää vähintään nuuskittavaksi myös Kodalle. Mutta ei.

Sattuipa eräs kaunis päivä kun oveemme koputettiin ja kisujen mummi toi kissoille N&D -märkäruokaa, mitkä eivät olleet maistuneet hänen kissoilleen. Sattuipa myös niin, että sylissäni ollut Koda nosti huutovolyymiaan ainakin parilla asteella, tarrasi kiinni laatikkoon, missä märkäruuat olivat ja alkoi suurella innolla puskea ja nuolla laatikossa olleita purkkeja. Ihmettelimme äitini kanssa poitsun käytöstä, kunnes kumarruin itsekin nuuskimaan ja huomasin, että purkin läpi tuoksui silli. Koda jatkoi lähimmän purkin nuolemista. 

"Niiiin hyvvää!!!"

Koda: "Elkee te muut syökö mun lemppareita! Vartioin!"

Kun jo haju oli saanut poitsun lumoihinsa, ei tarvinut kauaa odotella itse ruuan katoamista lautaselta. Se oli jopa niinkin hieno taikatemppu, että sen jälkeen muutkin märkäruuat ovat maistuneet! Paitsi Feline Porta 21 kitten.

Tämä oven avautuminen oli äärimmäisen hieno juttu, sillä märkäruoka toimii meidän matkaruokana. Purkkeja on hankala ottaa matkaevääksi ruokien koostumuksen ja elämää helpottavan lusikan vuoksi, joten olen todella onnellinen, että nyt myös pussipateeruuat maistuvat. Meidän matkaruokana toimii Natures:menu sen lähisaatavuuden, pakkausmuodon (pussi) ja ravitsemuksellisen sisällön vuoksi. 

Nyt on tämä matkastressi selätetty, ihanaa.

Tämä ja sininen kalaa sisältävä pussi on meidän valinnat
 
"Halloo, täällä paikallinen kissu kualee ruokakaapin eteen! Joko herkkuja tai silliruokaa, kiits!"

Ensi viikolla pääsemmekin jo testaamaan matkaruuan maistuvuutta kenttäolosuhteissa, sillä matkaamme Kokkolaan su 10.3. näyttelyyn. Toivottavasti nähdään siellä!

PS. Päivitin viimein marraskuiseen Maukas raakatäysravinto -juttuuni saamani Mustin ja Mirrin vastauksen. :) Pahoittelut viiveestä.

8 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä, varmasti helpottaa näyttelyreissuja kovasti. :) Ihana tuo purkinnuolijakuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaa tosi paljon! :) Olisi kurjaa käydä näyttelyissä, jos ruokaa ei saisi menemään kuin hyvällä tuurilla 50 g per päivä kun normaaliannos märkää on varmaan about 250-300 g/pv. Tai sillä nyt ainakin reissut mennään. xD

   Poista
 2. Ai silli oli se Kodan juttu, joka haisi laatikon ja purkkienkin läpi :o Hienoa että löytyi se juttu :) Nähtäneen Kokkolassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi vahva tuoksu! Ja näemmä hyvä. :'D Nähdään!! ♥

   Poista
 3. Voi Kodaa <3 Meilläkään ei tainnut tuo Feline Porta maistua, kun Roope ja Ilmo olivat pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä! Portan tonnikala kyllä maistuisi, mutta jokin tuossa kanassa tai nimenomaan kittenissä on. :D

   Poista