torstai 10. toukokuuta 2018

Unelmien liikuntapäivä

Tänään vietetään kansallista Unelmien liikuntapäivää, joka on osa WHO:n Move for Health -päivää.

Päivä sai Pikkupedot pohtimaan minkälainen olisi heidän Unelmien liikuntapäivänsä, jos sen pitäisi koostua vain yhdestä asiasta.

Nora


"Tää  on helppo! Hipasta! Ihan paras leikki! Ja mamin kanssa! Hirmuhauskaa kun pahaa-aavistamattomana kävelen ja yhtäkkiä mami onkin takana jahtaamassa! Joskus mami luulee olevansa hyvässäkin piilossa ja kohteliaasti esitän yllättynyttä."Haiku


"Olisi ihan unelma, jos mami huiskuttaisi sulallista huiskaa koko päivän! Minusta on ihana napata lintuja (mamin huom. sulkaleluja), niistä ei koskaan tiedä lentääkö ne vai meneekä maata pitkin ja se kahina! Ovat vahvojakin, joten niiden pyydystäminen on herkkuja koko keholle."Raku


"Kaikki liikunta on yhtä ihanaa! Etenkin ne, mistä saa myös herkkuja, mutta mami sano, että niiden valitseminen on liian helppoa ja että pitää valita joku toinen. Mutta kun niin tykkään liikunnasta ja herkuista! No, ilman herkkuja paras on ne leikit mitä ei tarvi leikkiä yksin. Kun mami leikittää etenkin semmosella, missä mami joutuu olemaan ihan lähellä. Rallit on kyllä kans ihan huippu juttu! Haluaisin ralleilla tyttöjen kanssa, mutta ne ei ala. Sen sanoisin unelmaksi, että rallipäivä kaverin kanssa!"

"Tääkin on superjees!"

Kisut haastaa muutkin vastaamaan, minkälainen olisi heidän Unelmien liikuntapäivä!

2 kommenttia:

 1. Tossa viimesessä kuvassa on muuten meidän ihmisen tekemä lelu, ainakin näyttää ihan sellaselta, joita se väsäs sinne rotupöytään joskus... Mun unelmien liikuntapäivä ois kyl ehdottomasti sellanen, et tyyppi juoksuttais mua ympäriinsä huiskan perässä, kukaan ei oo niin hyvä huiskija, kuin tyyppi.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Voi hyvinkin olla, ainakin tosi paljon muistuttaa juurikin teidän blogissakin nähtyjä!

   Huiskajuoksu kuulostaa ihanalta. ♥

   Poista