sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Patalappuja esykisujen hyväksi

Me saatiin yllärinä aivan hurmaavat patalaput kiitokseksi raakaruokinnan alkuun auttamisessa ja ehdottomasti haluttiin kertoa näistä täällä blogissa, koska kyseessä ei ole mitä tahansa patalappuja! Näillä patalapuilla on patalappuilun ohella todella tärkeä tehtävä, sillä niistä tuleva raha menee Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi. Patalappuja on myyty reilusti yli 300 kpl ja ne ovat keränneet rahaa Pesun kisuille pyöreästi jo 1750 €! Aivan huimaa ja tarpeen jokaikinen sentti! Eikä ihme, että laput ovat olleet suosittuja: laatu on tottakai yksi, mutta lisäksi muotona on valittavana joko kissa tai pöllö ja väreissä riittää valinnanvaraa, sillä myös omia toiveita saa esittää käytettävissä olevien lankavärien puitteissa. Saatavilla on myös lasinalusia.

Meille valikoitui lila ja vihreä patalappu, kuvassa Haiku ilmaisee suosikkinsa


Patalapun hinta on 5 €/kpl ja tai jos ostaa useamman, niin 4 €/kpl. Mahtava keino samalla auttaa esykisuja ja somistaa kotia. Lasinaluset taasen maksavat 2 €/kpl tai 10 €/6 kpl. Tilaukset ja kyselyt osoitteeseen: hannamj71@gmail.com.

Täältä voi lukea projektin taustoista.

Kiitos vielä kerran Hanna upeista patalapuista ja iso hatunnosto projektillesi!

"Mitä täällä tapahtuu?"

Nora valikoi oman suosikkinsa.

PS. Muistattehan, että yksi tapa yleisesti tukea esykisuja on tehdä Zooplus-tilauksia sitoutuneen yhteistyöblogin kautta, jolloin 4 % tilauksen verottomasta myyntihinnasta päätyy esykisujen käyttöön. Esyä tukevia tilauksia voit tehdä mm. meidän blogin kautta tästä.

8 kommenttia:

 1. Erinomainen keino kerätä rahaa kissoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! :) Monesti näkee kisuille kaikkea itsetehtyä niin kiva, että on tällaisia ihmisillekin suunnattuja vaihtoehtoja!

   Poista
 2. Kannatetaan, niin patalappuja (ihania) kuin shoppailua teidän linkin kautta :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eikö! Kyllä kelpaa niin käyttöön kuin koristeeksikin! :)

   Poista