tiistai 16. tammikuuta 2018

Little & Bigger aktivointimatto in action

Kisujen joululahja on ollut helppo ja hauska aktivointitapa. Kisut ovat aina ottaneet nenätyöskentelyn sydämenasianaan ja ovat innokkaana sekä määrätietoisena nuuskimassa herkkuja piiloistaan. Nora ei ole vieläkään ymmärtänyt maton ideaa, vaan pyörii ympärillä, mutta Haiku ja Raku käyvät heti töihin tilaisuuden saadessaan. Lukitsen kisut tietokonehuoneeseen siksi aikaa kun piilotan herkut eikä siellä aina malteta olla ravistelematta liukuovea mamin vauhdittamiseksi. 

Kuvia matosta julkaisin jo jouluaattojulkaisussa, mutta videolla näkyy paremmin millainen matto on käytännössä. Hapsut ovat pitkät, mutta niiden kolot sopivan kokoisia kaivavalle kisukuonolle. Suurimman osan herkuista saa varsin vaivattomasti niiden alta, mutta välillä joutuu miettimään parhainta lähestymistapaa. Videolla kisut etsivät Thrive Tuna -pakastekuivattuja herkkuja.

Meiltä lämpimät suosittelut matolle!

6 kommenttia:

 1. Mä jo innoissani menin katsomaan et missä ois lähin liike josta voisin tuollaisen käydä nappaamassa tänne meillekin, mut näköjään loppu kaikista lähiseudun M&M- liikkeiden varastoista:( tosi hauska idea nimittäin!

  VastaaPoista
 2. Ai tämmöinenkin on, onpa hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun tosiaan saisi isompanakin, niin aivan bueno! Kissalle ihan riittävä tuollaisenaankin kyllä. :)

   Poista
 3. tunathrivet laittaa veden kielelle! -Rufus

  VastaaPoista