sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kissamaista elämää, osa 10

Lähemmäs 3 kk edellisestä, herranjestas! Tässähän saa palata muistelemaan kesätunnelmiakin hetkeksi, vaikkakin kylmän myöhäiskesän vuoksi kuvat eivät tunnelmiltaan juurikaan eroa syksykuvista. 

"Raku valtasi pöydän toiselta  puolen mun nukkumapaikan ja rapsuttajan, potuttaa!"

"Täällä on vieraita, potuttaa!"

"Rapsuja odottelen"

"Vauhtia mami, nyt aamupalalle!"

"Moro!"

1.9. Nyt kun patterit ovat viimein alkaneet lämmittämään, on villasukatkin jääneet toistaiseksi pois.

"Me saatiin hurrrjasti ruokaa! Mutta ei saatu syödä niitä heti, pöhköä."

Pelihetki

Raku: "Apua, mä kualen!"

Derp, mutta mitään ei myönnetä

"Mamiii, Nora ei tuu putkesta ulos!"

"Leekataan!"

Nora kehitti itselleen takaevän, epäilemättä vauhdikkaampia ralleja varten

"Ette sitten koske massuun!"

Syli-Haiku ♥

Tää päivä oli niin odotettavissa. Pakastimen tulon jälkeen kisut ovat aika-ajoin vilkuilleet jääkaapin päälle, mutta kukaan ei ole onneksi rohjennut kokeilla päästä sinne. Paitsi Nora erään hippaleikin päätteeksi. Oli tyttö itsekin vähän ihmeissään turvapaikkavalinnastaan.

"Miksei saa ottaa maistiaisia, tossahan on vaikka kuinka paljon?!"

Valmiina, paikoillanne...

"Mitä mami?"

"Huomio oleellisempiin asioihin, kiits!"

"Se tunne kun mami lepertelee vaan puussa olevalle Noralle..."

Taas yllättävä hippapäätös. Yleensä kisut hyppäävät kaapiston päälle liesituulettimen kautta, mutta tällä kertaa Nora hyppäsi hellan edessä olevalta pikkutasolta.

"Kukkuu! It me, Raku!"

Pöwwömasu!

Haiku tulee nykyisin usein selänkin päälle. Selän päälle tyttö tuli ensimmäistä kertaa viime vuoden joulukuussa ja on sen jälkeen etenevissä määrin rohkaistunut siihen.

Mummin siliteltävänä

"Omnomnom!"

16 kommenttia:

 1. Erinomaista kissuutta osoittivat he!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Joku saattaisi sanoa, että ovat yksiä kissuuden mestareita. :D

   Poista
 2. Hyviä kuvia, persoonallisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On ihan kivaa haastetta itselle pyrkiä tuomaan uusia kuvakulmia ja tilanteita kuviin. :D Ei ole aina samaa vanhaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Rentous on mukavaa. :) Pop oisi sellainen kamera, millä saisi liikkeetkin tallennettua laadukkaasti. Niillä vaan taitaa olla kivasti hintaa.

   Poista
 4. Hei!

  Kiva blogi sinulla! :)
  Kysyisin, onko sinulla kokemusta ulkomailta tilaamisesta...esim. lohiöljyä tai lisäravinteita kissoille? Jostain voisi löytyä edullisesti, mutta kaipaisin kokemustietoa aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kokemusta Zooplussasta (suomenkielisetkin sivut löytyy, saksalainen firma) ja Amazonista. Lisien kanssa ei sinänsä säästöä tule ulkomailta tilatessa, lohiöljy korkeintaan euron halvempi kuin Suomesta, mutta mukaan tulee lähetyskulut yms. Suomen sisällä on hyvä kilpailuttaa tutkimalla esimerkiksi netin kautta valikoimaa parhaita hintoja varten ja samankaltaisia tuotteitakin löytyy runsaasti esim. juuri lohiöljymarkkinoilla. Esim. Mustissa ja Mirrissäkin on hurjia hintaeroja öljyjen välillä (esim. jopa Avitalin lohiöljy 300 ml on reippaasti halvempi kuin Nutrolin Kissa 150 ml: 13,90 € vs 17,90 €).

   Poista
 5. Ihania kuvia taas kerran! Nora on kyllä niin ilmeikäs kissa. Meilläkin Ilmo juuri oppi hyppäämään jääkaapin päälle :D Siinä on ihan samalla tavalla tuollainen pieni rako yläkaapin ja jääkaapin välissä, jonne se oppi yllättäen hyppäämään. Odottelen, että saisin otettua kuvan, niin voisi laittaa sen blogiinkin. Meillä kun nuo harvemmin hyppelevät noin vaikeisiin paikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nora on. :D Onpa hauska! Nora ei ole onneksi tuonne enää hyppinyt, jänskättää vähän kun rako on niin pieni, ettei tule vahinkoja.

   Onnea kuvanmetsästykseen!

   Poista
 6. Voi ei mitä koloja Nora on löytänyt:D ainakin ovat korkealla!

  Ihania kuvia koko kissulaumasta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noran maailmankuvan mukaan mitä korkeammalla sen parempi. :D Kiitos!

   Poista
 7. Nora se on aikamoinen pomppijakisu! Tuli mieleen että meillä alkoi patterit lämmittämään vasta maanantaina mutta ei paljoa hyödytä kun emo on vilukissa ja kotona lämpiää ainoastaan 22 asteeseen asti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora onkin orava. :D Voi ei! Täälläkin on saanut taas alkaa vetää paksumpaa vaatetta (=villasukkaa) kun pakkaset tuli ja ikkunat vetää.

   Poista