keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Rakkaudesta jauhomatoihin

Haiku rakastaa liskojen ruokana olevia jauhomatoja ja ne toimivat Haikulle supersuperherkkuna. Olenkin kerran tai pari kertonut täällä, miten Haiku on monesti mukana liskojen ruokintatilanteessa odottamassa toiveikkaana omaa osaansa saaliista.

Meille tuli eilen pitkästä aikaa matotäydennystä Matkahuollon kautta. Pidän yllä omaa matofarmia ja hankin silloin tällöin tarvittavat täydennykset viereisen paikkakunnan kivijalkaliikkeestä. Meillä uhkasi pitkästä aikaa loppua madot kesken (eivät ilmeisesti tykänneet joutua poikkeuksellisesti pienempään purkkiin, sillä eivät lisääntyneet siellä juuri lainkaan) ja tällä kertaa katsoin helpommaksi ostaa isomman satsin netin kautta. Samalla sain mukavan nostalgiaryöpyn, sillä ennen kivijalkaliikkeen tuloa ostin monesti hyönteiset netistä.

Lähetys tuli eilen ja Haiku oli jälleen syöttöapuna liskojen ruokintahetkellä. Juhlistimme uutta matosatsia ja sen nostalgisuutta temppujen muodossa, matopalkalla tietenkin:

10 kommenttia:

 1. Melkein, mutta vain melkein, tekee mieli kokeilla mitä meillä poitsut tykkäis madoista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora ja Raku suhtautuvat matoihin vähän hillitymmin kuin Haiku. Rakua ei kiinnosta lainkaan ja Nora syö, jos tarjoamalla tarjotaan. Haikua ahdistaa kun Nora miettii ennen syöntiä, siinä ajassa Haiku olisi ehtinyt syödä Noran madon jo useaan otteeseen. :DD

   Poista
 2. Nami nami! Meillä oli kuivattuja kaupan jauhomatoja ennen gerbiileille herkkuna. Minusta ne oli tositosi herkkuja!! Jauhomadot on hyviä! - Max

  VastaaPoista
 3. Minua myös houkuttaisi kokeilla joskus jauhomatoja kissoille, en vain ole saanut aikaiseksi hankkia matosia mistään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveellistä proteiinia, vaikkakin satunnaisia herkkuja. :)

   Poista
 4. Haiku näyttää tosiaan tykkäävän. Olipa söpön pieni miau tuossa videon lopussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haiku rrrrrrrakastaa. :D Nora syö, jos tarjotaan ja Rakua ei kinosta. :D

   Poista