keskiviikko 28. joulukuuta 2016

MyMoney - kisujen kuvat pankkikorteissa

Kun Kissankujeita-blogissa kerrottiin viime vuoden puolella Nordean uniikista pankkikorttikuvamahdollisuudesta, innostuin heti. Idea on mitä erinomaisin ja ihmeellistä, etteivät Danske Bank ja Osuuspankki ole vielä tarttuneet siihen myös.

Nordea antaa valita pankkikortin kuvaksi itseotetun valokuvan tai muun kuvan. Mikä parasta, käyttämäni pankki on juurikin Nordea! Tuolloin en vielä kuitenkaan halunnut käyttää rahaa pelkän kuvan vaihtoon. Ajatus jäi muhimaan ja nyt kun halusin tehdä korttimuutoksia muissakin asioissa, niin luontaisesti myös kuva(t) lähti vaihtoon!

Koska kortti on monivuotinen ja ahkerassa käytössä, halusin kortin kuvaksi sellaisen, jolla on minulle jokin merkitys, kuten nostalginen tunneside tai vain erityisen tunnelmallinen kuva. Kuvan tuli olla myös silmälle lempeä eli taustan häiriötön. Kriteerit myös helpottavat yhden kuvan valitsemista tuhansien kuvien joukosta. 

Ensimmäiseen korttiin valikoitui hyvin nostalginen kuva pikku-Rakusta. Muistan yhä tämän kuvaustilanteen, miten harras se oli ja kuinka paljon poitsu kehräsi. Katse ulottuu syvälle sisimpään. Kuva on yksi kaikkien aikojen suosikeistani.


Toiseen korttiin päätyi tällä kertaa Nora. En ollut alunperin ajatellut tätä kuvaa, mutta kuvan hypätessä eteen selaillessani kuvakansiota, se suorastaan vaati päästä koristamaan pankkikorttia.


Olen hyvin innoissani näistä korteista. Sen lisäksi, että ne näyttävät kauniilta sen pelkän perussinisen sijaan, nyt rakkaat pysyvät aina lähellä. Mietin aluksi teenkö kortteihin kollaasit kaikista mussuista (kisut ja lismut), mutta korteista olisi tullut turhan sekavia.

15 kommenttia:

 1. Ihania kisukortteja �� Aktia pankilla on ollut jo monta vuotta mahdollista käyttää valokuvaa pankkikortissa. Niinpä minulla on tyttären ihana musta silkkitassukissa kortissani ja monessa paikassa kortti on herättänyt ihastusta. Hyvää vuoden vaihdetta teille - toivottavasti ette pelästy paukkuja uudenvuoden yönä. Terveisin Nemi-neiti & Mummikissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmasti ihana kortti. ♥ Kiva, että muistakin saa kuin Nordeasta! :) Tai ehkä pitäisi sanoa toisinpäin, en yhtään tiedä miten pitkään Nordealla on ollut tuo, mutta ilmeisesti se on aika tuore ominaisuus. Hyvää vuodenvaihdetta teillekin!

   Poista
 2. Mulla oli tuo jo työn alla yhdessä vaiheessa, mutta on niin vaikea löytää sitä oikeaa kuvaa. Pitäisiköhän yrittää uudestaan kaivella taas...
  Nuo ovat tosi kauniit kuvat ja sopivat kortteihin hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juuri, on niin vaikea päättää. :D Mutta pikkuhiljaa kun alkaa hahmottua minkälaisen tyylin haluaa korttiin, niin ehkä valinta helpottuu?

   Poista
 3. Ihanat! Tuollaisen oman kissan kuvan kortissa minäkin haluaisin! Kun tulisi vain minun pankkiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi kyllä tulla muihinkin! Kysyntää varmasti riittäisi. :)

   Poista
 4. Voi kuinka kauniit. Harmi että vain Nordeassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti muutkin pankit nappaavat ideasta vaarin! Tuo voi olla myös melkoinen asiakashoukutin.

   Poista
 5. Saisi olla muillakin pankeilla. Tosin, mun pitäisi saada kuvaan kaikki 4, joten ei kiirettä Tarun pankki, niitä kuvia ei juurikaan saa, nimittäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Siinä olisikin haastetta kerrakseen saada kaikki mussut hienosti samaan kuvaan. Ihmettelen suuresti, miten tämä ei ole levinnyt muihin pankkeihin.

   Poista
 6. Vanhassa pankissa sai jo kymmenen vuotta sitte haluamansa kuvan korttiin, mutta nykyisessä ei. Ehkä sitte joskus.
  Hienot kortit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin pitkän aikaa sitten, mahtavuutta! Kovin hitaasti muut ottaa mallia.

   Poista
 7. Mä niin tahtoisin Ruffe ja Coco kortin, mutta eiiii eihän minulla mitään nordeaa ole :--( Kadehdin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten hienot! Tietenkin "väärä" pankki :(
   - Tidi&T

   Poista
  2. No voi höh! :( Toivottavasti rantautuu muihinkin pankkeihin, kysyntää riittäisi satavarmasti eikä vain eläinharrastajien puolesta.

   Poista