tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulun aikaa

Jouluaattoon on enää muutama päivä! Joulun valmistelut on aloitettu meillä jo hyvissä ajoin, ainakin mitä tulee suklaan syöntiin. Siitä lähtien kun joulusuklaita ilmestyi taas kauppojen hyllyille, on kuuliainen mami kiikuttanut kisuille kivoja leikkikaluja, eli suklaakääreitä, leikittäväksi. Koska tyhjällä kääreellä on helpompi leikkiä, joutuu mami ensin uhrautumaan syömään sisuksen. Ja koska kääreitä ei myöskään jätetä valvomatta kisujen ulottuville, joutuu mami ahkerasti avaamaan uusia kääreitä. Kaikkea sitä kissojen eteen tekeekään.

Muuten meillä on valmistelut vielä pahasti vaiheessa. Minulla alkaa keskiviikkona parisen viikon joululoma, joten joulutouhut alkavat silloin täydessä tohinassa. Tehdään kisujen kanssa torttuja, paketoidaan lahjoja ja katsotaan The Joulukalenteria. Pari pakettia olemme jo paketoineet ja Haikun rakkaus paketointipaperin ylijäämiin on yhtä suurta kuin Rakun rakkaus suklaakääreisiin, tyttö oli ihan innoissaan kun pääsi taas leikkimään tällä harvinaisella lelulla. 

Kuvasin viikko sitten videon Rakun suklaakääreleikkihetkestä. Joulussa ehdottomasti parasta on nämä pienet hetket, jotka tekevät koko juhlan ydinsanoman: lämmön ja yhdessäolon.Olen palannut tämän videon pariin monenmonta kertaa. Siitä on muodostunut minulle hyvin tärkeä. Ei vain siksi, että se kiteyttää minulle joulun tärkeimmät asiat, vaan koska en pääse yli Rakun suloisuudesta. Nuo silmät vievät yhä vain mennessään.

"Ai nää vai?"

12 kommenttia:

 1. Oi Raku; pus pus! Olet niin söpö! Minäkin joudun uhrautumaan suklaakääreiden takia kun Max tykkää ;) - emäntä

  VastaaPoista
 2. Ihana Raku! Suklaakääreet on kyllä kivoja leluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Eilen keksin kiinnittää kääreen kuminauhan päähän ja se oli kisujenkin mielestä superhyvä idea. :)

   Poista
 3. Höh, me ei oo saatu mitään suklaakääreitä! Meidän ihminen kaipaa tossa kohtaa selkeesti koulutusta!
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olette tässä muutamassa päivässä ehtineet kouluttaa, kohta pitää taas odottaa vuosi seuraavaa kääreaikaa!

   Poista
 4. Oijoi mikä söpöliini! Hellyttävä kerrassaan! Super-ihanaa joulua teidän poppoolle!
  -Tidi&T

  VastaaPoista
 5. Minun täytyy tunnustaa että Raku on taatusti kaunein näkemäni kissa, jopa nätimpi kuin omani! Koko olemus on tuollainen kaino ja suloinen, puhumattakaan noista silmistä. Rakun innoittamana rupesi vuosi sitten pohtimaan myös curlya toiseksi kissaksi meille :D

  Meillä suklaakääreet eivät saa suosiota, tylsiä kun eivät liiku itsestään.

  - Didi ja väki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vau, nöyrä kiitos sanoistasi. :) Ihana kuulla, että poitsu on inspiroinut curlinhankintaan ja toivottavasti teillekin kotiutuu apina-/oravakissa! :) Ovat niin mahtavia pakkauksia että ♥

   Mie keksin eilen laittaa kääreen kuminauhan päälle ja meno muuttui melkoisen villiksi. :D

   Poista
 6. Raku on kyllä ihana ja söpö ja suloinen ja ja ja ♥♥♥♥

  VastaaPoista