sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Tilannepäivitys

Eilen oli Noran viimeinen tulehduskipulääkepäivä. Lääkkeet ovat menneet ruuan mukana erinomaisesti ja antibioottia on syöty jopa herkkuna kädestä. Vähän näyttää jompikumpi lääkkeistä saavan töhnää korviin, mutta kutina ei ole lisääntynyt merkittävästi. 

Pisupuolella kaikki on hyvin. Torstaiaamun, eli ensimmäisen päivän aamun, jälkeen Nora ei ole rämpännyt vessassa. Perjantaiaamuna yhdestä hiekkalaatikosta löytyi minipisuja, mutta en ollut illalla putsannut sitä laatikkoa, joten niiden tekoajasta ei ole tietoa. Niiden jälkeen minipisuja ei ole näkynyt. Nyt jännätään riittikö tuo 3 pv kipulääkekuuri vai jatkuuko pissailut. Antibioottikuuri kestää tiistaiaamuun. 

Luolapeto hamuilee saalista

Luolapeto


"MIKÄ siellä myllää? Nora sääkö se oot?"

"Oota mää pelastan sut!"

"Moi mami!"

"Juu oon nätti, voitko lopettaa kuvaamisen? En tiiä miten tässä pitäs olla.""Joko sää lähet?"

"Huomiotaaaaa!"

PS. Ihanaa isänpäivää kaikille iseille karvoihin tai karvattomuuteen katsomatta! ♥

22 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Hienoa, että Nora voi jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oireilut on pysyneet pois ja toivottavasti näin vastaisuudessakin ♥

   Poista
 2. Mukava kuulla että siellä jaksetaan paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli onneksi helppo kuuri! :) Vähän jännitin tuota antibioottiakin kun ainakin yhdellä allergikolla joku antibiootti aiheutti sen verran oireita, että tuote piti vaihtaa kesken kuurin.

   Poista
 3. Hienoa, että kuurit ovat lähteneet toimimaan ja Nora voi jo noinkin hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että Nora paranee. Ihania kuvia, ootte söpöjä:)

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää toivotan! Sairastamiset on aina ikäviä juttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ne on, laittaa aina niin kovasti huolestumaan....

   Poista
 6. Loistavaa, parempi kunto ihan paras uutinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina! Toivottavasti ei nähdä tuota vaivaa enää.

   Poista
 7. Ihanaa, että Nora on jo parempi! Toivottavasti luolapedon pisuongelmat pysyvät poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Tyttöä on jo koeteltu tarpeeksi terveyden osalta. :/

   Poista
 8. Hyvä että pissimistiheys on vähentynyt! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) On tullut kauniita vaivattomia isoja paakkuja.

   Poista
 9. Hyvä että on mennyt parempaan päin! Meillähän kävi nyt niin ikävästi että eilisiltana Ella alkoi ihan yhtäkkiä oireilemaan virtsatietulehdusta ja lähdettiin samantien eläinlääkäriin. Oli aika sama setti kuin teilläkin nyt ja mitä Onnilla oli ollut, eli esim sitä näytettä ei saatu otettua. Ehdottivat kyllä että kissan olisi voinut jättää sinne nesteytykseen ja olisivat myöhemmin ottaneet näytettä, ja myös munuaisarvojen tutkimista, mutta olin itse sitä mieltä että liika on liikaa, on sitä ennenkin vain lääkkeillä tuossa tilanteessa lähdetty eteenpäin, tutkitaan sitten jos uusii.
  Koska yleisempi tosiaan tämänkin eläinlääkärin tietojen mukaan on stressiperäinen, sitä epäillään (ja olosuhteita, Ruskan lisääntynyttä pomotusta Ellaa kohtaan, miettien, todennäköinenkin) mutta antibiootitkin määrättiin koska naaraskissoilla bakteeriperäinenkin on mahdollinen, vaikka epätodennäköinen. Siksi päädyttiin myös ratkaisuun että antibiootit haen jos ei kipulääkkeillä olisi alkanut menemään parempaan - kipupiikit jotka sai eläinlääkärissä ovat selvästi hyvin vaikuttaneet, kun olen kylppäriin viemällä rohkaissut menemään pissalle niin kaksi hyvänkokoista pissaa on tehty nyt vuorokauden sisällä ja Ella vaikuttaa hyvinvoivalta, myöskään verta ei nyt ole pissassa ollut yhtä hyvin erotettavissa kuin oireilun alkaessa. Toivottavasti jatkuisi meilläkin myös hyvin ja myös nyt määrätty eläinten tulehduskipulääke sopisi, niin ei tarvitsisi Onnillakin tähän vaivaan ollutta (tosin erittäin toimivaa kipulääkettä) Tramalia myöskään apteekista hakea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten kurjaa! :( Ja miten onneton sattuma, että näin lähellä meidän sairastumista. Ja illalla vielä... Onpa hyvä, että lääkkeet lähti heti vaikuttamaan. Teillähän oli pahana sitten jos verta mukana, Noralla ei onneksi siihen pisteeseen mennyt. Mikä on tosin aika ihme, sillä sitä vessassakäyntiä oli sen verran usein sinä eka aamuna.

   Toivottavasti Ella on pysynyt nyt kunnossa ja teillä jännite kisujen väliltä saadaan poistettua! :)

   Poista
 10. Hieno juttu, että pikku-jellona on toipumassa!
  -Tidi&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti toipui, ei ole ollut ongelmia enää. ♥

   Poista