sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Parvekeleikkejä

Auringon ja lämmön myötä etenkin Noran aktiivisuus on lisääntynyt huimasti. Syliinhuutamiset ovat vaihtuneet leikkiinkutsuhuutamisiksi eikä sylissä viihdytä kovin kauaa kerrallaan. Noralle erityisen mieluinen leikkipaikka on parveke, jonne kisuilla on lämpimillä ilmoilla pääsy koko ajan silloin kun olen kotona. 

"Tääkin on jees, mutta haluttaisi juosta ja tanssia..."

"Vaaniminen ja yllätyshyökkäykset ne parasta on!"

"PAM!"

H: "Hei mää leikin sillä!"

"No voi."

"Se on minun saalis nyt!"

"Banzai!"

"Välillä tarkastellaan ulkomaailman menoa."

"Ja jatkuu."

H: "Mokoma Nora, ootas ku saan sut kiinni!" N: "Lällällää!"

Rakulla oli oma ralli

"Mami, semmoinen kehitysehdotus, että tämä rata saisi olla pidempi!"

"On se hyvä, että ratoja kuitenkin riittää."

"Mami tuu leikkiin!"

Nora tuntuu rakastavan parvekkeen lattian tarjoamaa äänimaailmaa, runsaita vaanispaikkoja ja pienistä raoista tulevaa ulkoilmatuoksua. Tyttö arvostaa kun lelut vaihtelevat ja huiskan lisäksi pilli on suosittu lelu.

18 kommenttia:

 1. Onpas Nora söötti videolla :) Parvekkeella on kyllä kiva leikkiä kesäaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Täältä katosi helteet, toivottavasti tulevat takaisin pian niin kisut pääsisivät taas parvekkeelle! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja video! Oikea hyvän mielen video, ei meinaa hymy hyytyä tuon jälkeen ollenkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin video on hurjan söpö, etenkin tuon tassurapinan kera. :) ♥ Pelkästään se ääni saa niin hyvälle tuulelle. :D

   Poista
 3. Kissaenergia onnistuneesti taltioitu :)

  VastaaPoista
 4. Meil on samanlaiset keittiökaapit. Paitsi varmaan 20 vuotta vanhemmat kuin teillä... (saisinko joskus rempan aikaan??)

  VastaaPoista
 5. On ne kaikki tollaisia ikiliikkujia <3

  VastaaPoista
 6. Kesärallit on poikaa:) Hienot otokset! Onko muuten Haiku yhtä hanakka leluihin kuin Curlit? Mietin vaan kun Tidiä saa usein maanitella pitkään ennen kuin intoutuu mukaan leikkiin eikä aina edes lähde mukaan vaan haluaa mieluummin vaikka ulos. Jos Tidi pyytää itse leikkimään niin se on sitten hippaa:)
  -Tidi&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, Haikukin rakastaa leikkiä leluilla, mutta sen leikki ei ole yhtä villiä kuin curlien. Etenkin Raku hyökkää ensin ja miettii vasta sitten, Nora taasen malttaa myös vaania ja taktikoida, mutta sitten kun se hyökkää niin liike on salamannopeaa. Haiku on näihin kahteen verraten enempi itse vaanimisesta pitävä ja nauttii selvästi vaanimisista ja syöksähtelyistä eniten. Mutta rakastaa tyttö myös varsinaista leikkimistäkin. :)

   Meillä eniten leikkeihin houkuttaa haasteelliset leikit. Kun lelu kurkkii piilosta tai menee hitaasti piiloon ja monesti myös materiaalin liukkaus (mm. pillit) ja äänet maata vasten saavat saalistuvaistot heräämään. :) Lelun hidas, nykivä liike on etenkin Haikun mieleen.

   Poista
 7. Jee! Onnea on oma parveke! Ihanat villapöksyt Noralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, mutta mieluummin otettaisiin ulkotarha! :)

   Poista
 8. Ihana Nora :D Harmi ja Huoli varmasti tykkäisivät molemmat jos olisi lasitettu parveke jonne pääsisivät lämpiminä päivinä katselemaan, mutta tuntuu tuo oma takapiha olevan ihan ok molemmille, etenkin kun tuossa sitä luonto-tv:tä on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto-tv on iso plussa. Meillä kaksi edellistä lasitettua parveketta olivat sen verran umpinaisia, ettei kovilla helteillä viitsinyt hirveästi niissä oleskella. Tässä nykyisessä on ihan mahtava turvallinen ilmanvaihto, joten etenkin lattiatasolla viihtyy millä asteilla vain. :)

   Poista