keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Näyttelyyn valmistautumista

Aika lentää ja Noran ensimmäinen virallinen näyttelydebyytti on jo ovella! Tyttö on ollut kerran aikaisemmin testailemassa näyttelymaailman tuntua esittelynäyttelyn muodossa vuonna 2014, mutta nyt on luvassa ensimmäinen arvostelunäyttely. Superjännittävää nähdä mitä tuomari tykkää, sillä Noran virallinen taso on lemmikki, eli minkäänlaisia ns. menestyksen takeita ei ole. Eikä me sertiä korkeammasta saavutuksesta uskalleta haaveillakaan, toivottavasti saataisiin kuitenkin edes se.

Näyttelyn lähestyessä aloin kiinnittämään entistä enemmän huomiota Noran fyysiseen olemukseen. Silittäessäni sunnuntaina tyttöä otsasta huomasin, että vasemmassa ohimossa oli hieman rupea turkkiin piiloutuneena. Silmin sitä ei juurikaan huomannut, mutta tunnustelemalla sen huomasi selvästi. Ruven myötä testasin ensimmäistä kertaa Bepanthenia. Se on turvallinen voide käyttää ihovaurioiden hoitoon myös kissoille ja hämmästyin suuresti sen tehosta. Jo muutamassa tunnissa rupi oli kadonnut ja seuraavasta päivästä eteenpäin iho on ollut täysin sileä. Bepanthenia tarvitsi siis käyttää vain kerran. 

Pedin käyttö oikean käyttötavan mukaisesti on yliarvostettua

Tänään oli vuorossa pesuhetki. Nora on mukavan rauhallinen pestävä ja pesu sujui rimpuilutta ja vähin huudoin. Ja jälleen kerran saan todeta, että niiin rakastan vakkarishampoomme tuoksua!

R: "Mää tarkkailen tilannetta täältä kaueampaa, ok?"

Äitini on tehnyt Noralle upeat verhot. Verhot ovat vähintäänkin lähes identtiset esittelynäyttelyn tuplaverhojen kanssa, sininen väri sopii Noralle täydellisesti. Viime hetken pakkailut tapahtuu perjantaina töiden jälkeen ja lähdemme lauantaina aamukuudelta ajamaan näyttelypaikalle. Mukaan lähtee myös äitini kahden maatiaiskisunsa kanssa, joista toinen, Tuisku (7 v), osallistuu ensimmäistä kertaa myös veteraaniluokkaan!

Tervetuloa moikkaamaan meitä Kempeleelle lauantaina 2.7.! Paikalle tulee myös Rakun kasvattaja Dezzi ja eiköhän myös kasvatteja omistajineen päädy paikalle. :) Näyttelyssä on siis myös erinomainen tilaisuus tutustua livenä laajemminkin tähän upeaan rotuun!

"Näyttelyssä nähdään?"

Nora harjoittelee edustamista

14 kommenttia:

 1. Tuo bepanthen on todella hyvää myös eläimille. Itse käyttänyt Ipanalle nokkosen aiheuttamiin pahkuroihin yms karvattomalle alueelle + punkin jälkirupiin.

  Tsemppiä ekaan näyttelyyn, joihin tosin ei koskaan osaa valmistautua tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tosiaan superkätevä ja tulee pysymään meillä kaapissa jatkossakin!

   Poista
 2. Onnea näyttelyyn! Mulla oli suunnitelmissa raahata Punkku Kempeleeseen myös, mutta sitten sattui sitä sun tätä, ja ilmoittautuminen unohtui. Jospa sitten ensi kerralla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voiiii, niin odotin teitä sinne. :D :( Taas hurja määrä abyja paikalla, muttei lainkaan somppuja. Nyyh.

   Poista
 3. Bepanthenia Maxin toistuviin arpiin.. miten ei ole koskaan käynyt mielessä! Kiitti hurjasti vinkistä! Mitä muuten kissa tuumii kun sitä laitetaan? - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyve! :) Ainakaan Nora ei laittanut pahakseen. Pidin tyttöä varalta vähän ylimääräistä sylissä, ettei vahingossakaan mene hieromaan aluetta, ennen kuin voide on imeytynyt suurimmaksi osaksi. :D

   Poista
 4. Vähänkö kivaa! Toivottavasti näyttely sujui hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Pusipusi Noralle, niin söpönä toinen noissa vikoissa kuvissa ♥♥

  VastaaPoista