perjantai 27. marraskuuta 2015

Zooplus-paketti

Noran märkäruokavarasto alkoi olla jo loppumassa päin, joten oli taas aika tehdä tilausta Zooplussaan. Samalla otin sieltä myös Cosman pakastekuivattua tonnikalaa, jotta kisut saisivat sopivanhintaisen herkun, mikä käy ja maistuu kaikille.

Kun ostaa Zooplussasta yli 49 eurolla, saa toimituskulut ilmaiseksi. Tämä tosin koskee vain toista kahdesta kuljetusfirmasta: DHL (Posti) tai DPD. Pitkän aikaa DPD oli ilmaisena ja jos halusikin Postin kautta, joutui maksamaan euron ylimääräistä. Olen viimeksi tehnyt tilauksen kesällä ja sen jälkeen ilmeisesti Posti on tehnyt paremman tarjouksen, sillä Posti on nyt ilmainen ja DPD maksaa euron. Mietin hetken näiden kahden välillä, mutta päädyin ottamaan paketin Postin kautta lakkoilusta huolimatta. Ei kai siinä kovin kauaa ylimääräistä kestäisi, ajattelin. 

No, sinänsä ei kauaa mennytkään: 2 viikkoa. Ehdin tässä ajassa jo kuitenkin panikoida ja katua päätöstäni, sillä vasta eilen paketti edes kirjattiin Postin järjestelmään ja ajattelin sen tulevan perille vasta ensi viikon puolella. Mitään varsinaisesti kriittistä paketissa ei ollut, mutta kurjaa ostaa kaupasta ruokaa kun tietää sitä olevan halvemmalla tuloillaan. Noralta loppui tänään viimeinen märkäruokapussi ja onneksi en ehtinyt ostaa hätävararuokaa. Olimme kaikki onnellisia paketin saavuttuakin jo tänään.

"Miksei tää paketti jo aukee? Hopihopi!"

*haum*

"Jee kiva paketti, täällä pystyy seisoakin hyvin!"

"Hei mitä nää on? Tahtoo!"

Raku vaikka se tuli paketin mukana, sakset ei ole ruokaa.


Uusi tukikohta

"Järjestelin mami sulle nää tuubit kuvaa varten."

"Kohti uusia seikkailuja!"


Vaikken tilannutkaan leluja, yksi tuli silti kaupan päälle.
Ostokset. Viimein lunastin palkkiopisteillä nuo kauan ihastelemani Zooplus-sakset. Noralle tuli vaihteluksi Almo Naturen tonnikalaakin, se on liemessä ja Portan tonnikala on hyytelössä.


"Ei mulla mitään asiaa ole, kunhan muuten vain heiluttelen tätä kantta."

"Okei no sen verran, että jotain tekemistä pliis?"


Nauhalle kyytiä

Haiku-karhu


Pitihän se heti testata Cosman nameja. 10/10 sanoo kisut. :D

Nora: "Minun namit, hanki omat!"
Raku: "*nuuuuuh* ♥"

"Anna anna anna!"

Ensivaikutelma näistä hyvä. Maistuvuus on erinomainen ja palat saa suht helposti pienemmäksi halutessaan.

28 kommenttia:

 1. Ihanaa, pakettipäivä! :) Mekin tehtiin tänään zooplus tilaus pitkästä aikaa. En uskaltanut valita postia toimittajaksi juurikin tuon lakkoilun takia. Katsotaan nyt milloin paketti saapuu. Meillä ei jostain syystä tykätty noista Cosman nameista. :( Niissä ehti tulla päiväys vastaan ennen kuin sain syötettyä ne pois. Voisi kokeilla uudestaan kyllä, kun se oli silloin joskus pentuaikaan. Päätän joka kerta etten tilaa mitään muuta kuin ruokaa, mutta nytkin mukaan tuli leluja (joita on jo ihan liikaa) ja juoma-automaatti. :D Säikähdin sitä Jacksonin krean nousua niin, että tuli vähän vahingossa tilattua... Hmmh... :D Oispa kiva kun paketti tulisi jo ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakettipäivät on niin kivoja! :) Toivottavasti paketti tulee/tuli ripeästi! Muistaakseni aikoinaan kun käytin Postia niin toimituksessa meni juurikin tuo 2 vk, että sinänsä lakko ei niin hirveästi vaikuttanut. :D En tosin tiedä miten nopeaa tulee nykyään normaalitilanteissa.

   Onpa kumma kun ei Cosma kelpaa! Kannattaa tosiaan kokeilla uudestaan, ties vaikka mieli olisi muuttunut. :) Juoma-automaatti on erittäin hyvä ostos, vaikka kisu olisikin terve! :) Mie haluaisin meille maatin, mutta Haiku tykkää läikytellä vesikippoja (paitsi luvan kanssa lavuaarissa.... :DD) niin en halua ottaa minkäänlaisia riskejä sähkölaitteiden kanssa, vaikka olisikin painava.

   Poista
 2. Oiii noita ihania Portan pusseja! Nälkä! Nälkäääää!!! Mekin hypittäis tuollaisen paketin ympärillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porta on hyvää! Se on Noran yksinoikeus, mutta Raku ja Haiku nuolevat avonaista suuta aina tilaisuuden tullen. :D Almo nature taasen aiheuttaa kehräystä ja voimakasta tuhinaa kaksikossa, onneksi omakin ruoka on sen verran hyvää, ettei jää paha mieli kun moinen herkku jää saamatta. :D

   Poista
 3. Voi rakkaat pallerot <3 Noi Cosman namit menee kyllä meilläkin aina kuumille kiville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ ♥ ♥ Ne on olleet kova hitti! Yksi purkki on jo melkein mennyt, vaikka olen koittanut tarjota säästeliäästi. :D

   Poista
 4. Zooplus-päivät on kyllä aina ilon päiviä :D Kissojen harmiksi ei tosin tilata sieltä säännöllisesti enää muuta kuin hiekkaa, joten tilaukset ovat harventuneet huomattavasti. Cosma on kyllä suosittua täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, kisutkin tuntee Zooplussan laatikot ja on ekstrainnoissaan niistä. :D Meillä raakaruokinnan myötä tuli pitkä paussi Zooplussailulle ja kisut olivat aika onnessaan kun paketteja alkoi taas tulla Noran puoliraakaruokinnan myötä. Raku ja Haiku ei saa märkäruokia, mutta välillä paketissa on myös lelua ja varmasti niidenkin puoliraakaruokinnan aika on vielä muistissa, joten paketit on vaan niin kivoja. :D Ja nyt etenkin kun alkaa tulemaan noita Cosma-nameja kaikille.

   Poista
 5. Meilläkin on Zooplus-tilauspäivä edessä. Cosmoja mekin tilaamme aina muun ruoan kanssa. Slurps ja nam!

  VastaaPoista
 6. Nuo Cosmat... nami nami nami nami! - Max

  Ihanat sakset! Ja mikä ilme Haikulla sen ekassa kuvassa :D - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa sanoo täällä kisut! :) Sakset on niin kauniit ja kivaa saada toiset terävät sakset!

   Poista
 7. Tästä välittyy kyllä hyvin, kuinka nuo zooplus-pakettien saapumispäivät ovat yhtä juhlaa :D Rakullakin on niin onnellinen ilme noita Cosman nameja nuuhkiessa. Meilläkin on tykätty leikkiä tuolla vihreällä nauhalla. Paketista saa aina mukavasti pari viihdykettä kaupan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketista riittää monenlaista iloa! ♥ Raku on ihan hulluna noihin ja nyt temppuillessa Nora on alkanut näykkimään namikättä kun temppuilen ensin Rakun kanssa. :DD

   Poista
 8. Oi mitkä kuvat :) Kyllä kolmen kanssa on vipinää :) Ihan kuin teidän pedoilla olisi aivan erityiset otteet - sakset ja tuubit pysyy tassuissa mallikkaasti :-D Bon appetit!
  -T&Tidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vipinää riittää etenkin tämän poppoon kanssa! :D Pedoilla pedon otteet. ;)

   Poista
 9. Hyvä että paketti saapui perille! Meinasin itsekkin ottaa nuo sakset zooplus -pisteillä mutta en sitten ottanutkaan.. Olisi kyllä kätevät ja kivan värisetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa seuraavaan tilaukseen mukaan, on niin mahtavat! :)

   Poista
 10. Voi ihanat ja Haikun ilmeet! Cosman tunat on ihan parhaita Teslankin mielestä. Cosman avulla on opittu vähän temppujakin. Franky tykkää sen sijaan Coucoun kuivatuista kanapaloista (on muuten välillä haastava löytää herkkua, missä ei ole viljaa tai sokereita, joten nämä olleet tosi kiva löytö). Raksukissa Hani ei tykkää vaihtelusta tässäkään asiassa, joten virikeherkkuna menee samat raksut, mitä muutoinkin (valitettavasti) enimmäkseen syö ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilja ja sokeri harmillisesti kummittelevat monissa mukana, mutta sentään kuivattuja ja pakastekuivattujakin löytyy hyvin markkinoilta! :) Kuivattuja ehkä helpommin, mutta meillä maistuu pakastekuivattu paremmin.

   Poista
 11. Me ehdittiin tilata Zooplus-pakettimme juuri ennen lakkojuttuja ja saimme omamme ajoissa. Kovastihan tosta lakosta on haittaa ihmisille ollut, vaan alkaa se vissiin helpottaa tän päivän jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :) Nyt lakko on onneksi jo loppunut ja posti kulkee normaalisti! Olisi ollut aikamoista, jos olisi jatkunut nyt kun jouluruuhkat kiihtyy. :D

   Poista
 12. Palkkapäivä! Ihanat kuvat. Ja hei mäkin otin viime tilauksessa noi sakset. Vanhat oli jo niin tylsät, ettei lihat oikein leikkaantunut. Meillä KissaKaramelli syö lähes päivittäin vähän raakaa. Olen siitä niin onnellinen, mutta myös onneton. KissaKaramellin maha menee siitä edelleen joka kerta vähän löysälle. Ei enää ihan kuralle, mutta vielä löysälle. Toivotaan että tilanne kehittyy hyvään suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli 2/3 saksista tylsiä, joten Zooplussan sakset oli oikein tervetulleet senkin vuoksi. :) Ja onhan ne niiiiin kauniit! Ihanaa, että raaka maistuu! ♥ Mutta ei kiva tuo löysyys. Oletko kiinnittänyt huomiota rasvan määrään ja/tai käytettävään lihaan? Vähärasvainen ja hyvinsulava (siipikarja) on vatsaystävällistä. :) Voit myös kokeilla kypsentää alkuun ja totuttaa masua jättämällä hissukseen raaemmaksi. Joskus löysyyttä aiheuttaa jokin tietty eläin, joten jos mikään noista kolmesta ei auta niin kannattaa kokeilla jotain toista eläintä. Toivottavasti löysyys lakkaa! :)

   Poista
 13. Ihanan väriset sakset! Haiku on niin petomaisen näköinen, ihan menisi jostakin Kalliovuorten ihmissyöjäpuumasta! :'D

  VastaaPoista
 14. Näköjään kissat tyytyväisiä Zooplussan paketin sisältöön! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina! :D Paketin saapuminen on iloinen tapahtuma.

   Poista