maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tassuja

Parasta Ikinä! -blogissa heitettiin kissantassuhaaste. Tällä kertaa siis keskitytään näihin kisujen terapeuttisiin liikkumis- ja leipomisihanuuksiin, jotka myös tassuina tunnetaan.

Leipomistassut

Väriläiskä

Värien harmonia

Rakastan kilpikonnakissojen tassujen monivärisyyttä. Haikulla on tosi kauniisti jakautuneena takatassuissa vaaleaa ja tummaa väriä ja värivaihtelu on päässyt anturoihin asti. Tykkään kovasti tuosta takatassun pinkin anturan mustasta pisteestä. 

Haiku inhoaa, jos sen takatassuja silitellään reidestä alaspäin. Etutassujenkaan silittelyä se ei normaalisti suuremmin arvosta, mutta Haiku on kuitenkin kova leipomaan ja leipomisen yhteydessä se tykkää kovasti, kun etutassun anturoita silittää. Silloin varpaat kirpistyvät tiukasti sormen ympärille.

Haikulla on hieman kovemmat anturat kuin Rakulla ja Noralla. Mahtaneeko johtua siitä, ettei Haiku hoida anturoitaan yhtä perusteellisesti kuin nuo curlit. Raku ja Nora nimittäin myös järsivät ja repivät anturoitaan osana pesuprosessia, Haikun taasen en ole nähnyt moista juurikaan tekevän.

Kipristelyä

Vieno venytysharotus

Varvasvälikarvat

Rakulla on tosi suloiset pinkit anturat. Kauniin pitkät varvasvälikarvatkin. Raku ei laita pahakseen tassujen ja anturoiden silittelyä ja alkaa usein kehräämään moisesta huomiosta.

Pitkät karvatupsut

Vauhtianturat

"Ihanaa kun huomioit!"

Kirpistelyä

Noran pörrötassut, vauhtitassut. Silkkisen pehmeät tassut, joita saa silitellä niin paljon kuin jaksaa. Nora tykkää kovasti kun tassuilla leikitään. Noralla on aivan ihanan pitkät varvasvälikarvat takatassuissa, mukavat pehmustimet vauhdin ja hyppyjen hurmaan.

Palkkioksi ahkerasta poseeraamisesta Nora vaati paaaljon silityksiä ja pusuja, syliinkin piti päästä nukkumaan. ♥

16 kommenttia:

 1. Tassut on tosi söpöjä ja Haikun tassut on extrasödet! <3

  VastaaPoista
 2. Kaikki oli ihan mahdottoman söpöjä ♥ (*kuiskaa: mutta Haiku voitti 100-0) Huoh ♥

  VastaaPoista
 3. Voi ihanat ! Ja toi Haikun anturan piste, niin liikkis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana yksityiskohta, koristaa kauniisti ♥

   Poista
 4. Söpöjä tassusia. ♥ Meidänkin kaikilla kissoilla on eriväriset anturat: Eemelillä ihan mustat, Tomulla sellaiset tummanruskean nahan väriset ja Kiiralla osittain mustat ja osittain vaaleanpunaiset tassujen värien mukaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjj ♥ Se on kivaa kun löytyy erivärisiä tassuja, saa ihastella kaikkien vuoron perään ♥

   Poista