sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Keväinen parveke

Kevään tuloa ei voi hihkuttaa liikaa. Ihanaa kun aurinko paistaa pitkään, on energiaa enemmän ja aurinko lämmittää parvekkeen mahtavasti! Perjantaina oli pitkästä aikaa parvekkeen ovi auki useamman tunnin (talvilevolla olevien liskojen vuoksi en viitsi pitää ovea kauaa auki, jos on vähänkään kylmä). Lämpömittari näytti, että parvekkeella olisi ollut +16 astetta ja lämmintä siellä kyllä olikin. Kisutkin nauttivat parvekkeesta ja sen tuomasta raikkaasta ilmasta.

Käärmekissa

"Miten tonne ylös pääsee?"

"Tästäkö?"

Vahinkoposeeraus

"Eih sillä olikin kamera!"

"Hippa!"

"Ite oot!"

Tolppaillen

"Minun paikalle menit!"

"Hyvät maisemat"

"Vautsi vau!"

Eilen oli tuulista ja lumisateista, joten vuorossa oli tylsä sisäpäivä (jännitystä toi kuitenkin uusi matto ja sekin oli hyvä syy ralleilla). Tänään taas ollut oikein nätti sää ja parvekkeen ovi on ollut auki pitkään. Haiku ja Nora nauttivat ralleillen.

24 kommenttia:

 1. Ihanaa, siellä on paistanut aurinko! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas helottaa ja parvekkeen ovi auki ♥ Niin nättiä!

   Poista
 2. Ihana saada ulkoilla keväisellä parvekkeella!

  VastaaPoista
 3. Onpas ollut jo ihanan lämmin parveke! Meillä ei oikein parveke vielä tähän aikaan vuodesta aurinkoisellakaan säällä lämpene, kun parveke avautuu länteen/luoteeseen päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Jännäksi/kivaksi tekee sen, että parvekkeen lattia on kuitenkin tosi viileä. :D Varmaan vielä kesälläkin tuo mukavaa viileyttä. Höhh, toivottavasti tekin pääsette kuitenkin pian nauttimaan parvekkeen lämmöstä!

   Poista
 4. Meillä mennään partsille makkarista ja tehtiin semmonen tsydeemi että sinne pääsee suoraan ikkunasta. Aamulla kisut komentavat että haluavat partsille. Siinä sitten uniset ihmiset voivat vain avata ikkunan ja tyytyväiset kisuliinit pääsevät tutkimaan maailman menoa, aika kätsy juttu ainakin sit kun on vähän lämpimämpi. :D Meille partsille paistaa vaan aamuaurinko jotein ei ihan olla päästy tommosiiin +16 lukemiin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää! Meilläkin parvekkeelle pääsisi keittiön tuuletusikkunan kautta, olisi kiva sitä joskus kokeilla. :D

   Poista
 5. Oi ihania! Meilläkin ollaan nautittu auringonpaisteesta :-)

  VastaaPoista
 6. Kaverit selvästi nauttii valosta ja lämmöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl! Tosin ihmeen vähän parvekkeen puolella kuitenkin viihtyvät, eniten silloin kun se avataan päivän ensimmäistä kertaa ja aika pian ollaan jo asenteella "nähty". :D

   Poista
 7. Oivakin kävi tänään pitkästä aikaa parvekkeella haistelemassa +4 asteista säätä ja tihkusadetta. Meillä ei ole lasitusta, mutta saipahan poika nuuhkia vähän aikaa ulkoilmaa, kun en viitsinyt lähteä valjasteluttamaan märällä kelillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilma tekee ihmeitä, Raku tahtoo aina aamupalan jälkeen, että avaan joko tuuletusikkunan tai parvekkeen oven, jotta saavat raitista ilmaa. :)

   Poista
 8. Ihana aurinkoinen! Meilläkin oli tosi lämmin päivä eilen, mutta Pena oli niin poikki, että jäi parvekkeesta nauttiminen kokonaan väliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Penaa, mutta lämpimiä päiviä tulee varmasti lisää! ♥

   Poista
 9. Ihana aurinko! Meilläkin se näyttäyti eilen ja näköjään tänäänkin :)

  VastaaPoista
 10. Miten ihana aurinkopäivä! Oispa meilläkin parveke. No, ei oo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhh. :( Lasitettu parveke on mahtava, paitsi kesällä ehkä liian kuuma paikka. Tosin tämä parveke enteilee kovasti, että kesällä nimenomaan hakeudutaan parvekkeelle viileyttä hakemaan, on sen verran viileä lattia. :D

   Poista