perjantai 23. tammikuuta 2015

Jalkapeliä

Rakulla on tapana käydä Noran niskaan kiinni silloin kun Nora leikkii kanssani keppileluilla. Nora ei tätä arvosta ja sainkin tavan opetettua pois Rakulta, mutta viime aikoina se on alkanut tulla takaisin. Yleensä kiellän Rakua kun näen sen lähestyvän Noraa kiinniottoaikeissa, mutta aina en ehdi ja poitsu ehtii toimia. Yleensä Nora suostuu paineihin vain keittiössä ennen ruokailua, mutta joskus harvoin Rakun niskaotteet päättyvät leikkiin eikä Noran sähähdykseen ja poisjuoksemiseen. 

Tässä yksi aamuyö leikitin Noraa sen lempionkilelulla (riikinkukonsulka) ja Raku käytti taas tilaisuuden hyväkseen. Yllättävästi Nora suostui leikkiin. Raku kehitti siinä samalla uuden tyylikkään painitaktiikan.

Videolla Nora välillä katsoo kädessäni olevaa lelua ("lelu vai kaveri, lelu vai kaveri...?").
Ps. Olen viime aikoina mietiskellyt pitäisikö meille ostaa ilmankostutin. Kisujen turkit on tosi helposti sähköiset eikä minunkaan iho tykkää kuivasta ilmasta. Toisaalta eipä talvea enää niin pitkälti ole jäljellä, joten ehkä me kittuutellaan vielä ilman.

12 kommenttia:

 1. Vähän ihana! Raku otti lähestymistavaksi jänispotkun. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana painimatsi. :) Ei sais katsoo ollenkaan mitään missä on enemmän ku yks kissa ku heti tulee sellanen olo, että pitää Penalle saada kaveri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useamman kissan kuvat ja videot on kyllä paha. :D Kisujen puuhia on niin ihana seurata, Penakin varmasti nauttisi kaverista, kuten aktiiviset kisut yleensä. :)

   Poista
 3. Painimatsit ovat aina niin kivoja! Ehkä täälläkin kohta. Minäkin olen miettinyt tuota ilmankostuttajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän teilläkin pian! :) Kostuttaja ois kyllä näppärä, jospa sen oston ottaisi tavoitteeksi loppuvuodelle.

   Poista
  2. Kostutin on mielessä täälläkin..

   Poista
  3. Yksi talven huonoimmista puolista tämä kuivuus. :(

   Poista
 4. Ihana Ragnar ja sen potkut, ottanut selkeesti ragdolleista mallia kun noin laiskottaa ja pitää potkia maaten ;---) Tänään luki ragdoll ryhmässä facebookissa että kun suihkuttaa vähän vettä turkkiin niin pitäs auttaa ainakin päivän sähkösyyteen sit seuraavana päivänä uusiksi :D Meilläkin on täällä pari sähkökissaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei laiskottanu, ei vaan uskaltannu mennä päälle. Nora on paha vastus. :D Muistaakseni olen joskus kokeillut tuota vesitekniikkaa, mutta se ei kauaa vaikuttanut. Meillä kisut pyörii pitkin päivää niin sitä sähköisyyttä ehtii muodostua. :D

   Poista
 5. Tuohon ilmankosteuteen vinkkinä sen verran, että väliaikaisesti voi koittaa kuivattaa pyykkejä (lakanapyykit on parhaita...) niissä huoneissa joissa viettää eniten aikaa, saa pika-apua ilman kuivuuteen. :D Meillä on nimittäin välillä saatu suljetussa makkarissa pyykkejä kuivaamalla kyllä semmoinen trooppinen ilmasto aikaan. Kissojen turkkien sähköisyyteen voi auttaa myös sähköä poistava hoitoaine - meillä itseasiassa lojuu tuolla turhana K9 shampoo ja hoitoaine, joissa todella hyvä sähköä poistava vaikutus! Joskus talvinäyttelyissä kun muut on tuskailleet sähköisien turkkien kanssa, minä olen ihmetellyt mistä on kysymys kun vaan ei meillä neidin turkki ole lainkaan sähköinen, vaikka minullakin sähköistävää tekokuitua paita ja kissa paljon sylissä... Harmi vaan että nykyään Ellan silkkisen pehmeällä kastraattiturkilla tuo shampoo ei saa aikaan toivotunlaista lopputulosta, joten lähinnä Onnille olen sitä satunnaisesti käyttänyt - sillekään se ei tosin hirveän hyvin sovi (Onnilla todella karhea turkinlaatu, tuo shampoo pehmentää sitä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nykyään pyykinpesukone asunnossa, niin pyykit tulee kuivatettua sisätiloissa, mutta enpä ole kiinnittänyt huomiota vaikuttaako se turkkiin! Pitääpä seurata seuraavalla pyykkäyskerralla. :) Miula on sähkönpoistaja-ainetta kisuille, mutta ne ei tykkää sen tuoksusta eikä se muistaakseni pitänyt sähköisyyttä pois montaa tuntia kun sitä aikoinaan kotioloissa testasin, joten mennään mieluummin ilman shampoita yms. :D

   Poista