keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Leikkiä, halia, leikkiä

Ja muutaman sekunnin hotkimisruokailut. Siinä on Noran arki. Öisin sentään nukutaan vähän syvemmin kuin pikkutorkkuja (tai mistäs mie tiedän).

Nora on ollut ihan mahdottomana, jatkuvasti pitäisi leikkiä. Tämä päivä, kuten useampi aiempikin, on ollut täynnä leikkimistä ja Noran tylsyysnau'untaa. Hetken aikaa päivään sisältyy halimista ja sylissäoleskeluakin, mutta kun makuualusta joutuu lähtemään paikoiltaan eikä pikkukisua viedä mukana, alkaa konsertti jälleen. Ehkä se on tämä viilentynyt syksy, mikä on nostanut energiatason huippuunsa. Raku ja Haikukin tuntuvat aktiivisemmilta, Haiku on jopa kunnolla osallistunut yhteisleikkeihin, vaikka yleensä se jää syrjemmälle.

"MIUUU leikitään!"

"Mulla on tylsää!"

"Hirviän tylsää!"

"Vanha kengännauha! Mun lemppari!"

"No jos vähän aikaa tänki kans..."

"Kuhan et sit yritä mitään!"

"Joko ois mun vuoro olla siinä?" Raku the puhtaiden pyykkien haltija

Noran loputtomaan energiaan olen kokeillut aivopähkinöiden tarjoilua. On ollut muutenkin tarkoitus aloittaa taas temppuilu kunnommin. Ajattelin opettaa sille olkapäille hyppäämisen ja parin harjoittelukerran jälkeen ollaankin jo siinä vaiheessa, että Nora nojaa olkapäähän jalan päältä. Jalan päällä oleminen on myös tosi hyvää tasapainoharjoitusta. Temppuilun lisäksi otin yhden aktivointilelun semiaktiiviseen käyttöön. Meillä on toinenkin, mutta se lähti äidilleni lainaan ja kummipoikani Elmo kuulemma pitää siitä hyvin paljon, joten saakin jäädä sinne hetkeksi.

Thriven siikaherkku. Saatavilla Zooplussasta säästöpakkauksina ja nyt myös Mustista ja Mirristä. Tuubi on tosi pieni ja herkut isoja, tämä menee äkkiä.Raku bongasi vähän isomman herkun :D


Haiku ei osallistunut tuohon peliin, joten sai omansa.

Kuivattua ankkaa


Tuttua puuhaa, tämän kanssa meni alle minuutti


22 kommenttia:

 1. Ihana toi haukottelukuva Norasta! :)

  Mä haluisin saada olkapäällä keikkuvan kissan, mutta Hugo ei tykkää yhtään korkeista, huterista paikoista. Abythan on usein semmosia apinoita että keikkuvat juurikin olkapäillä, mutta ei kyllä meidän Hugo.. Eikä opettamisestakaan mitä todennäköisimmin tulisi mitään. Mutta toivottavasti raportoit lisää Noran olkapäälle hyppäämisen edistymisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noran haukottelut on niin söpöjä kun se sanoo tylsyysnau'untojen aikaan "aaaa!" tuossa kun suu on ihan ammollaan. Ääntä pitää lähteä. :D

   Mites Jade, onnistuisiko sen kanssa? :) Uskoisin, että Nora oppii tuon suht äkkiä, teen postauksen sitten kun temppu on hallinnassa. :)

   Poista
 2. Taas jälleen niin ihania kuvia! :) Nora on niin kaunis, Haikulla aivan upean värinen turkki ja Raku niin suloinen. <3

  Meillä Lenni on myös vähän liian energinen, maukuu jatkuvasti tylsyyttään ja sitten pitää leikkiä aina siihen asti että alkaa läähätys. Eikä silloinkaan se meinaa lopettaa leikkimistä, vaikka me ei enää leikitetä. Ja sitten vielä Lenni leikkii vähän liian rajusti ainakin Jupiterin kanssa, että Jupiter aina rääkyy ja sähisee Lennille. :/ Oliskohan noista aktivointileluista meillekkin apua...

  Toki Lenni maukuu myös sitäkin jo pitkän matkan päästä kun haluaa päästä syliin halimaan. Ja se aika on yleensä just sillon kun me syödään miehen kanssa. :D Eipä silloin auta muu kuin ottaa poika syliin ja halia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on kaikki niin söppänöitä! <3

   Kuulostaa kovasti Noralta. :D Energiaa riittää, vaikka olisi jo läkähdyksissä. Miten painileikit Orbitin kanssa sujuu? Meillä Raku on turhan kovakourainen leikeissä eikä Nora tahdo leikkiä sen kanssa. Raku saa sentäneen Haikusta painikaverin, muttei sekään kauaa tykkää leikkiä ennen kuin alkaa valittamaan. Nora ja Raku ovat kylläkin pikkuhiljaa parantaneet välejään ja nykyään näkee pesuja suht usein. :) Mut "leikkien" rajuuden kanssa Raku ei ole vieläkään oppinut, vaikka uskoisin, että lempeämmällä leikillä Norasta saisi jo leikkikaverin.

   Poista
  2. Orbitin kanssa paini on ihan samanlaista mutta loppupeleissä Orbit on sitten se pomo. :D Eli Lenni on selällään lattialla ja Orbit hyökkii päälle.

   Meilläkään Lennin rajuuden vuoksi Jupiter ei tykkää leikkiä... Pesuja sentään ne antavat toisille välillä, sellasia parin lipasun ja sitten taas tassu heiluu. :D

   Poista
  3. Bwaha. :D Hienoa että Orbista on vastusta. Meillä se on ihme kyllä Haiku, joka aina makaa maassa. Jos Raku ei kellistä sitä, Haiku kellistää itse itsensä. :D

   Poista
 3. Oi kuinka ihania kuvia! Jos olkapäille hyppy onnistuu, niin sitten haluamme siitä videon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvia ainakin, katsellaan tulleeko videota. :D

   Poista
 4. Varoituksen sanana:
  Olkapäälle hyppääminen tietää sitten reiällisiä vaatteita! ;)
  T:Kahden kissa-apinan kiipeilypuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa-apinat on parhautta <3 Meillä Raku on harrastanut reppuselkään hyppimistä pari vuotta ja moni t-paita on saanut tuntea sen kankaissaan. Mulla on enemmän reikäisiä kuin ehyitä paitoja. :D

   Poista
 5. Vanha kengännauha osoittautui hitiksi meilläkin. Pitää kokeilla Oivan kanssa tuota namien kalastusta kananmunakennosta, hyvä idea!

  VastaaPoista
 6. Teillä vois viettää kissaolympialaisia, kun ois jo noin monia lajeja: kennon avaaminen, kassiin pujottautuminen, kengännauhan metsätys, raksunsaalistus ja tietysti myös söpöily!

  VastaaPoista
 7. On ne söpöjä ♥

  Mekin jäädään innokkaina odottelemaan koulutuksen tuloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnn <3 Kivaa, että temppu herätti kiinnostusta! :)

   Poista
 8. Joo, kuulostaa aika tutulle. Meilläkin on joku liian täynnä energiaa oleva pikkukisu, jolle pitäisi jatkuvasti olla keksimässä jotakin tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole omistajana oleminen aina helppoa. :D Tosin olen vain tyytyväinen, että virtaa riittää. Sohvaperunakissaa en haluakaan. :)

   Poista
 9. Voi kuinka ihanat kuvat jälleen. Mekin kyllä suorastaan vaaditaan videota olkahypyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva, että temppu sai näin paljon kiinnostusta osakseen. :) Eiköhän video siis sitten tule. :D

   Poista
 10. Juu, ehdottomasti haluan nähdä videon olkapäälle hyppäämisestä. Sai tuo haukotus minutkin haukottelemaan... :)

  VastaaPoista