keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Haiku sylissä

Eilen tapahtui jotain kummaa, ihmeellistä ja ihanaa. Haiku tuli syliin! Sellainen "tapahtuu kerran vuodessa" -hetki. No, tänä vuonna kyllä ja ei. Haiku ei ole sylikissa ja syliintulemiset ovat hyvin harvinaista herkkua. Pakkasten tultua Haiku on kuitenkin alkanut tulla syliin viltin päälle kun katson telkkaria. Ensin ajattelin sen olevan hetkellinen järjestelmävirhe, mutta siitä tulikin tapa. Joskus Haiku tuli heti syliin kun sain viltin päälleni, joskus vasta juuri kun ajattelin lopettaa tv'n katselun.

Ehkäpä näistä kerroista rohkaistuneena Haiku tuli eilen ihan eri olosuhteissa syliin. Olin tietokoneen ääressä, eli eri huoneessa kuin missä televisio sijaitsee, eikä minulla ollut vilttiäkään päällä. Haiku kyllä välillä hurinoissaan tulee vähäksi aikaa syliin polkemaan, mutta kyseessä on vain seisaaltaan tapahtuva pikapyrähdys. Eilen tyttö jäi jopa makaamaan syliin pitkäksi aikaa. Tottakai juuri silloin kun olin ajatellut nousta puuhastelemaan, kuinkas muuten. <3


12 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihanaa, kun kissa tulee syliin, vaikkei niin normaalisti tee. Minttukin on viime aikoina eksynyt jopa useamman kerran syliini ja jäänyt jopa makoilemaan. Nuttukaan harvemmin tulee syliin, mutta joskus eksyy toisen jalan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii. <3 Teilläkin sitten lisääntynyttä läheisyydenkaipuuta havaittavissa. :) Meillä on Haiku alkanut pitkästä aikaa nukkumaan vieressäkin osan yöstä ainakin.

   Poista
 2. Ihana! Mocha tulee syliin usein, kun istun tietokoneella ja aina tietysti silloin kun olen aikeissa nousta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Kissat tietää milloin on huono hetki tulla syliin ja käyttävät sen hienosti hyödykseen. :D

   Poista
 3. Hyvä tyttö Haiku XD! Jotkut kissat ei vaan oikein ole sylikissoja. Remulla vähän vaihtelee tuo fiiliksen mukaan..Joskus se pitää jopa nostaa syliin kun herra ei viitsi itse hypätä x_x` .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jää kuitenkin! <3 Meillä jos Haikun nostaa syliin se on siinä niin kauan kun siitä pitää kiinni. Heti kun päästää irti niin tyttö hyppää lattialle.

   Poista
 4. Huulilta purkautui spontaani "aww"-huudahdus, kun luin ensimmäisen lauseen. : ) Nätti on myös kuva Haikusta.

  VastaaPoista
 5. Oi <3 Kyllä ne harvinaiset sylihetket ovat vain parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, vaikkei ne usein tapahtuvatkaan yhtään huonommaksi jää <3

   Poista