keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Peek-a-Prize -lelu

Se laatikkolelu, jonka nimen unohdin tyylikkäästi Jouluaatto-postauksessa, on noussut Rakun lempparileluksi. Sillä leikitään lähes aina kun pallo on sisällä ja ulos saadulla pallolla palloillaan antaumuksella (hetken aikaa ja sitten muuttuu tylsäksi, kunnes pallo palautuu laatikkoon). Myös Haiku tykkää sillä leikkiä, mutta Nora ei ole enää niin kiinnostunut. Paitsi jos sisällä on hiiriä, silloin mieli on toinen. Peek-a-Prize on kuitenkin selkeästi eniten Rakun käytössä.

SmartCat Peek-a-Prizessa on tarkoitus pyydystää laatikon sisältä lelua. Reikiä on katossa ja jokaisella sivulla, joten kovin haastava peli ei ole, mutta stimuloi kissan saalistusvaistoja ja antaa mukavaa tekemistä pitkäksi aikaa, kunhan vain sisällä on aina lelu tai herkku. Peek-a-Prizen mukana tulee 2 palloa, mutta niiden tilalle käy myös mikä tahansa lelu, mikä mahtuu rei'istä sisään.

Mahtiostos, ei voi muuta sanoa. Tilasin tämän zooplussasta, mutta näyttää harmillisesti siltä että se oli poistomyynnissä, sillä en löydä sitä enää .fin enkä .comin puolelta. Lelu löytyy kuitenkin ainakin Amazonista.


1 kommentti:

  1. Varmasti ihana lelu kissalle! Meillä on samalla idealla sininen, muovinen pyöreän mallinen reikälelu, sekin zooplussalta. Se ei ole saanut suurta suosiota, mutta tuollainen Peek a Prize olisi varmaan hitti :) Meidän alkeellisempi lelu löytyy tästä linkistä: http://burmanhurmaa.blogspot.fi/2013/10/leikkiminen-saalistus.html

    VastaaPoista