perjantai 25. lokakuuta 2013

Nora the ADHD ja onnellinen Haiku

Noralla alkoi toissapäivänä (keskiviikkona) illalla ennen nukkumaanmenoani riehakausi. Taisi vaikuttaa kun minulla oli kavereita muutaman tunnin kylässä. Ensin mokoma mami lähtee muutamaksi tunniksi pois ja kun tulee takaisin, pian tänne saapui 2 tuttua vierasta henkilöä, jotka eivät millään meinanneet lähteä. Kisut eivät ole aktiivisimmillaan vieraiden ollessa kylässä, mistä taisi johtua että Nora purki energiansa sitten kun jäätiin taas neljästään. 

Yleensä kisut aloittaa yöunia edeltävän rallin kun huomaavat minun aloittavan iltapuuhat. Täten kisutkin ovat jo ehtineet rauhoittua kun sammutan valot. Toissayönä (keskiviikkona) kävikin niin, että riehunta jatkui valojen sammuttuakin. Noralla ja Haikulla oli erittäin kiivas ralli, jopa niin kiivas, että Nora joutui välillä pakenemaan sängyn alle levähtämään ja sähisi sieltä Haikulle kun se ei meinannut päästää Noraa pois. Haikukin kävi siis kierroksilla, mutta rauhoittui vähän ajan päästä ja tuli normaaliin tapaansa viereeni nukkumaan. Rakukin oli rauhoittunut olkkariin. Noralla silti riitti virtaa ja se riehui itsekseen. Koitin kutsua sen sänkyyn, että olisin leikittänyt sitä peiton alta, olisi saanut väsyttää itsensä sen kanssa. Ei tehonnut, rieha jatkui leikin jälkeen. Jossain vaiheessa kuitenkin nukahdin ja aamulla heräsin herätyskelloon. 

Nora huomasi heti että olin herännyt. Se pomppasi energisenä sängylle ja kun nousin keittämään aamukahvia, huomasin että Nora oli yön aikana varastanut sängystä jättikokoisen pehmonallen ja raahannut sen eteisen naulakon alle. Se on Noran outo tapa, harrastaa sitä toisinaan. Siinä kahvia keitellessä kisut riehuivat ennen aamupalaansa, rauhoittuivat hetkeksi syömään ja sitten rieha jatkui. Haiku ja Raku koittivat pysyä Noran perässä. Välillä itsekin innostuin osallistumaan hippasille. Kun lähdin kotoa, Nora jäi sinne riehumaan.

Nora varasti tämän jättinallen eilen 3 kertaa

Kun muutaman tunnin päästä tulin taas takaisin, Nora aloitti jälleen riehumisen. Oli taatusti tehnyt sitä poissaollessanikin. Ihme ADHD-orava. <3

Ja sitten!! Nauran tälle vielä pitkän aikaa, mutta toissapäivänä oli ilon ja onnen päivä kun Haikun vuosia kadoksissa ollut lempilelu löytyi! 2 vuotta sitten se katosi mystisesti, pengoin asunnon moneen kertaan ylösalaisin, eikä löytynyt. En nähtvästi tarpeeksi hyvin, sillä se löytyi kun etsin kenkäkaapista ystävälleni kenkiä lainaan kun hänen omansa olivat kastuneet läpimäriksi. Kaappia penkoessani Haikun fisu vierähti sieltä kenkien joukosta! Kisut eivät alkuun meinanneet ymmärtää riemuani ja eivät leikkineet lelulla itsenäisesti kissanminttusumutuksesta huolimatta, mutta eilen oli poissaoloni aikana leikitty lelulla (Haiku) ja myös illalla kun katsoin elokuvaa, Haiku innostui vanhan suosikkinsa kanssa riehumaan.


Fisuuuu

Kerrankin Haiku poseeraa! Mutta kyllä sitä nyt kelpaakin

Raku the Tehdään asiat vaikeasti

Näin se tehdään

Heitä jo!


Norakin tutkii mikä tässä on niin kivaa
                         


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti