perjantai 15. helmikuuta 2013

Mmm, selkää

Meillä oli eilen ja toissapäivänä broilerin selkää kissojen ruokalistalla. Jaksan aina hämmästellä selän kokoa ja varsinkin Haikun tarmokkuutta käydä sen kimppuun siitä huolimatta. Raku tykkää enemmän helpommista saaliista eikä oikein innostunut kokonaisesta selästä. Parin päivän yrityksen jälkeen piti heittää se lähes kokonaisena roskiin. Haiku sen sijaan kalusi hyvin omansaa melkein loppuun asti parin päivän aikana.

Tämä oli 3. kerta kun selkää tarjottiin ja eka kerralla molemmat kissat olivat hieman hämillään uudesta ruuasta, mutta molemmat söivät kuitenkin hetken ihmettelyn jälkeen. Toisella kerralla kissat saivat yhteisen selän ja Haikun koluttua masunsa täyteen ja Rakun seuratessa vieressä, kolusi Rakukin jo mukavan verran omaa osaansa.

Nyt kolmannella kerralla molemmat saivat oman selän, mikä taisi olla virhe. Pitää seuraavalla kerralla koittaa taas yhteistä, josko Rakulle maistuisi sitten paremmin.

Noissa selissä on kyllä mukava urakka ja ajankulu kissoille. :D Tokakerralla meni puolisen tuntia/kissa tuon syömisessä.

Broilerin selkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti