keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Rauhallinen päivä

Tämä päivä on mennyt epäilyttävän rauhallisesti. Kisu oli koulupäivän ajan 9 h yksin eikä mitään ollut väärässä paikassa tai tuhottu, vain matto rullalla hieman. Treenailtiin pikaisesti muutamaa tuttua temppua ja testailin samalla aiheuttaako tosiaan Brit caren kuivaraksut kutinaa. Ensimmäistä kertaa kun sitä tarjosin sillä viikolla kun H muutti luokseni, Haiku rapsutteli itseään mielestäni epätavallisen paljon, joten jätin niiden raksujen syöttämisen. Kokeilin nyt uudestaan muutamalla raksulla ja kyllähän sitä kaulaa kohta oltiin rapsuttamassa. Pitää vielä kerran kokeilla (kolmas kerta toden sanoo) ja pistää ne sitten myyntiin jos silloinkin kutittaa.

Äiti kävi täällä kylässä tunteroisen, Haikua kovasti kiinnosti uudet hajut ja kyllähän se hieman leikkikin, vaikka muuten oli oma (vieraille) välttelevä itsensä. Treeniä, treeniä.

Koitin eilen antaa sille raakaa kalkkunaa, pikkupalat maistui (kävi rohmuamassa kun sulattelin sitä pilkkomista varten), mutta lautaselta se vain nyppi vähän ja loput roskiin. Ärrr.

Annoin Ava-liskolleni Nutriplus-geeliä (vitamiinigeeli) ja Haiku tuli uteliaana haistelemaan tuubia. Otti se hieman maistiaisiakin ja hyvin maistui. :)

Haiku ja Täpy-leopardigekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti