sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Leivontaa ja leikkiä

Eilen täällä kävikin vilske kun päivällä äidin kanssa leivottiin ja illemmalla tuli pari vierasta kylään - Haiku saikin liikuntaa oikein kunnolla kun innokas leikkikaveri saapui ja vierailun jälkeen tyttö menikin lähes heti nukkumaan. :) Pienoisten unien jälkeen virtaa oli taas ja leikittiin sitten makkarin parisängyllä. Pääsin ensimmäistä kertaa kuulemaan saalistusääniä, niin intensiiviseksi meni leikki. Minullekin tuli kuuma, vaikka oli t-paita päällä. Sainkin yöllä katsoa leffan rauhassa, kissan nukkuessa olkkarinpöydällä.

Allergiaepäilyni ovat yhä tarkastelussa, harmi kun virallinen allergiatesti on niin kallis. :( pääepäilyjäni ovat kana ja kananmuna. Eilen tosin leivonnan yhteydessä Haiku sai raa'an kananmunan keltuaisen eikä oireita tullut, joten tällä hetkellä keskityn kanaan. Suurin osa kisun ruuista (varsinkin kuivaruuat ovat kaikki) koostuu kanasta, joten on sinänsä vaikea alkaa sitä tutkimaan. Kuivaruokaa minun on pakko jättää tarjolle koulupäivien ajaksi. Tilasin zooplussasta almo naturen tonnikalan makuista kuivaruokaa, joten kun tilaus saapuu, otan kanat pois ruokavaliosta ja katsotaan jatkuuko korvien vaikkuuntuminen ja yleinen rapsuttelu. Rapsuttelu voi toki johtua kuumuudestakin kun se on lähinnä satunnaista (meillä on 24 sisälämpötila). Noh, kohta nähdään.

Uusina ruokina Haiku pääsi eilen kokeilemaan makrillia (almo nature), vasikkaa (almo nature) ja raakaa kananmunan keltuaista. Vasikka ei maistunut, muut meni hyvin, vaikka kananmunastakin syötiin vain noin puolet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti