sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Koda 5 v!!

Rakas Koda täytti 5 vuotta keskiviikkona! Syntymäpäivää juhlittiin oikeana päivänä runsain herkkuhetkin ja rapsutuksin, näin blogin puolella myöhäiset onnittelut puheliaalle, vierailijoita rakastavalle kehruupoikkelille!! ♥

Joku osaa olla niin komea

"Joo joo mut herkkuja kehiin!"


Meillä on blogitauko päässyt venymään aivan mahdottomaan mittaan. Arki on ollut täynnä tekemistä ja blogikirjoittelu on jäänyt siinä touhun keskellä. Tässä tauon aikana olemme myös suureksi suruksemme menettäneet yhden perheenjäsenen: 12 v 11 kk ikäisen Shanti-leopardigekon. Shantilla turposi toinen etujalka helmikuun loppupuolella ja ohutneulanäytteen myötä se saatiin todettua kihdiksi ja tyttö sai siihen lääkityksen. Tästä huolimatta kihti lähti leviämään. Shanti pääsi pois kivuistaan maaliskuun loppupuolella. Liskoperheenjäseniä meillä on enää yksi: 13-vuotias Dania-leopardigekko.

Huhtikuussa vietettiin Haikun 12 v syntymäpäivää. Kuukauden 1.päivänä, koska tarkka päivä ei ole tiedossa. Haiku on yhä leikkisä ja vauhdikas tyttö, joka pitää kuria pojille. Huhtikuussa teimme myös tämän vuoden Seikkailun kun kävimme Kodan ja Minhon kanssa Karkkilassa asti näyttelyssä, tästä tulossa juttua piakkoin!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla teistä pitkästä aikaa ♥ Isosti onnea Koda!
  Ja onnea myös Haikulle ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 2. Kyllä Koda on niin komea ❤️ Onnea poitsulle 😻

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea sekä Kodalle että Haikulle! <3

  VastaaPoista