lauantai 8. tammikuuta 2022

Joulu 2021

Hyvää, parempaa alkanutta vuotta! Meidän jouluinen julkaisu tulee hiukkasen myöhässä kun mami tuli kipeäksi vuodenvaihteessa ja on nyt vasta kunnommin tervehtymään päin. Koronaa ei ollut, liekkö influenssa?

Uuden Vuoden vaihde meni paksun viltin alla palellen, kolmen mahtavan karvahoitajan aktiivisen hoivan alaisuudessa. Joulu on minulle vuoden odotetuin juhla ja se onneksi vietettiin täysin normaalisti, riemuiten.

Kísut olivat olleet viime vuonna todella kilttejä ja pukki oli muistanut monilla mieluisilla lahjoilla! Kisut pääsivät maistamaan uusia herkkujakin.

Pukki oli saanut vinkin, että nämä ovat hyviä. Nora ei voi näitä syödä, mutta muut ovat täysin samaa mieltä pukin lähteen kanssa.

Fileitä! Joulupöytä on katettu!

Muille kanaa, Noralle tonnikalaa. Maistuvuus 10/10. Nämä fileet ovat kosteita ja mukavan kiinteitä eivätkä räiskyneet avatessa, mikä iso plussa. Terveiset kulissien takaa: mamilla sai olla useampi silmä ohimolla, ettei kukaan päässyt apajille ennen aikojaan.

Pukki oli muistanut myös aidolla kaninkarvalelulla! Tämä on Ruohotuvan potkutyyny, mikä sisältää myös valeriaanaa. Tästä ovat tykänneet erityisesti Haiku ja Raku.

Vähän kuin sätkivä kala, mutta parempi! Tämä ladattava pallo pyörii itsekseen ja palloon on kytkettynä pari naruosaa.

Eritoten Haiku ihastui tähän leluun, mutta harmillisesti narun päässä olevan sulan kiinnike on liian ohut lukko-osaan ja sulka irtoaa jatkuvasti. Lelun toinen naruosa on tiukupäinen, mutta se ei ole kisujen mielestä yhtä hauska kuin sulka.

Sulista puheenollen! Pukki toi myös aitoja kanansulkia à la Ruohotupa.

Tarkoitus on tehdä näistä hauskoja naruleluja. Yksi sulista on erityisen pitkä.

Kodan lemppari oli yllätysvalinta, tai ehkä ei ainakaan kissakonkareille. Lempparileluksi tuli lelu, joka ei ollut lelu ollenkaan, vaan yhden paketin lahjanaru!

Witsit on kiva.

Myös mamia oltiin muistettu ja teemaa oli joukossa selkeästi nähtävillä. Hyvin tunsi pukki mamin maun!


Jääkaappimagneetit mussukoista


PS. Enää 3 viikkoa... ♥

6 kommenttia:

 1. Hyvät lahjat kaikille! Onneksi ei ollut koronaa ja oli hyvät hoitajat. Pysykäähän kaikki terveinä, että voitte nauttia lahjoista ja herkuista. <3 Meillä on noita samoja "kosteita fileitä", ovat molempien mielestä hyviä.

  Jääkaappimagneetit on kyllä nätit, ja hyvältä näyttää myöskin tuo lautanen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo fileet oli kyl tosi positiivinen kokemus. :D Inhottaa avata roiskuvia pakkauksia.

   Poista
 2. Ootta ilmiselvästi olleet kilttejä kun noin hienot lahjat saitte. Meidän täytyykin muistuttaa palvelijaa noista fileistä. Niitä ei taatusti oo ollu tarjolla Hanoin aikana.
  Oikein hyvää ja tervettä tätä vuotta.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kilttejä, ilo ylimmillään kun pukki noin muistaa! ♥ Toivottavasti fileet maistuu teillekin ja olette ehkä jo päässet maistelemaan. :D

   Kiitos samoin!

   Poista
 3. Onpa totisesti ollut kilttiä porukkaa teillä kun on noin mainiot lahjat joulupukki tuonut! Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi ihan zuperkilttejä! :D Kiitos samoin! ♥

   Poista