perjantai 30. huhtikuuta 2021

Pientä vaihtelua arkiaktivointiin

Miten tuoda vaivattomasti pientä säväystä arkiaktivointiin? Eräänä myöhäisiltana "kehitin" laiskuuttani meille pienen twistin. Meillä on jokapäiväisenä rutiinina joko temppuilu tai herkkujen heittely, tuona iltana oli vuorossa heittely ja olohuoneen valot olivat kiinni. Katkaisin on keittiötä, ja täten herkkuja, vastapäätä, joten miksikäs ei: pimeässä saalistusta! Kissojen pimeänäkö on paljon ihmistä parempi, mutta ainakin hämärä tuo muutosta värimaailmaan. Ehkä myös hyväilee hämäräaktiivisen saalistajan vaistoja pienen ekstran verran? Ainakin tuntui, että kissujen vauhdissa oli aavistuksen enemmän ponnekkuutta. Jos ei muuta, niin näin kissoihin nähden hämäräsokean omistajan näkökulmasta oli hauskaa heitellä herkkuja hämärämpiin alueisiin.

Kameran salama tuo valoa kuviin ja poistaa valon ja varjon erot. Noraa kismittää kun Haiku ehti herkulle ensin

"Mami, tänne! Mii, ää!"

Tarkkana!

Mitä on nopeus? Ei mitään pikakiitäjä-Kodalle!

Paitsi, suljetummat laatikot on Noran bravuuri

Blep! T. Nora

Keittiöön jäi valot, voisi kokeilla sitäkin pimeänä

"MII! ÄÄÄ!"

Herkut karkaa monesti pöydän alle, mutta sitä pidemmälle eivät pääse


Hauskaa, riehasta ja herkuntäyteistä vappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Iloista vappua myös teille! <3

  Herkkujen heittelyä pimeässä harrastetaan meillä useinkin, kun eihän niitä valoja nyt jaksa käydä joka paikkaan laittamassa. :D Lisäksi henkilökunnan yllekirjoittanut puoli on usein jo nukkumassa, kun toinen puoli heittelee herkkuja pimeään makuuhuoneeseen. Nuku siinä sitten, kun Seppo sutii sängyn alla kiireisenä. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan erikätevää! :D Siinä on kissaihmisen tuutulaulu, sutiva kissa on onnellinen kissa. ♥

   Poista
 2. Herkku-heittely-leikki on aina kivaa, oli sitten valot päällä tai ei. Kunhan herkut vaan lentää aina eri suuntiin ja kauas.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista