lauantai 26. lokakuuta 2019

Muuttunut arki

Täällä mamilla alkoi alkukuusta työt melkein vuoden kotonaolon jälkeen ja se tarkoitti kisuille sopeutumista uuteen päivärytmiin. Nopeasti pienet oppivat, että mami tulee kyllä aina takaisin, vaikka onkin monta tuntia poissa.

"Miks toi on niin hidas?!?!" Ärsyynnys kun Rakun kanapullat eivät tule sulatuksesta tarpeeksi nopeasti ja päiväruuan saanti kestäääää

Töiden jälkeen ei ole tullut oikein oltua koneella, vaan aika menee pelatessa ja ollessa.

Nora tulee usein pelikaveriksi

Tirppoja! (tai naapurikyyläystä)

Raku-parka kun sille tuli naurettua vessassaollessa. Mutta pieni kun päätti samalla tuulettaa selkäkarvoja.

Muuttuneen arkirytmin myötä olemme kunnolla ryhdistäytyneet temppuilun - etenkin uusien temppujen - suhteen. Inspiraatio uusille tempuille on ollut suuri ja kisutkin ovat auttaneet omilta osiltaan.

Haiku: "Nyt äkkiä herkkuja tai mie pökrään ihan just!" Raku: "Jestas, koita selvitä hyvä ystävä! Herkkuja! Äkkiä!"

Raku: "Heeeiiii, me otettas herkkua!" Yksi Rakun uusimmista tempuista on halin antaminen Kodalle

Sain myös viimein toteutettua viimeisen vaiheen asuntomme kissamaisen sisustuksen suhteen. Tämän laatikon olisi tarkoitus olla huomisen projekti:


2 kommenttia:

  1. Oho, jännä jos onnistuu halitemppu. Pitäispä itsekin kokeilla noita kahden kissan temppuja taas pitkästä aikaa. Joskus yritin, mutta luovutin kun tuntuivat niin haastavilta. Jaksamisia arkimuutoksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se alku voi olla haastava, meilläkin meni Noran ja Rakun ekassa yhteistempussa kauan juuri sen vuoksi, että ensin piti opettaa, ettei se toinen tarkoita liikkeillään (tassun nosto) pahaa. :D Koda on niin leppoisa luonne, ettei tarvinut opettaa. Tuon halitempun Raku keksi itse. :)

      Poista