torstai 31. lokakuuta 2019

Jellona-apina 8 v!

Rakas Raku täytti toissapäivänä, 29.10., 8 vuotta!! Jostain syystä 8 vuotta tuntuu merkitykselliseltä iältä, vaikka eihän se ikä käytöksessä vielä(kään) näy. Sama villi ja fiksu apina poitsu on edelleen ja töiden alettua on toimittanut myös kotiintulotoivottajan virkaa, monesti olkapäälle hyppimisillä varustettuna. 

Raku on ensimmäinen rotukissani enkä voisi olla onnellisempi näin mahtavasta harrastuskaverista. Kodin ulkopuolisista harrastuksista (näyttelyt) poitsu ei innostunut, mutta älytehtävissä ja muissa keskittymistä ja pähkäilyä vaativissa puuhissa Raku on täysin elementissään. Väsymätön ja innokas oppimaan ja tekemään, sitä Raku on eikä muiden kissujen tunkeilut temppuhetkissä häiritse lainkaan.

Kerroinkin aiemmassa julkaisussa miten olemme aktivoituneet uusien temppujen opettelussa. Elokuussa aloitimme snoot challengin ja sen jälkeen Raku on oppinut 2 muutakin temppua, joista toisen (Kodan halaaminen) se keksi itse ja riitti, että sen vahvisti tempuksi asti. Tällä hetkellä poitsu osaa 27 temppua. ♥ 

8 v jellona-apina ♥


Kuvattiin synttäri-iltana video kolmesta uusimmasta tempusta:


9 kommenttia:

 1. Paljon onnea viksulle kahdeksanvuotiaalle! <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Rakulle <3 Aaaw noita temppuja, aivan ihana erityisesti tuo kuonotemppu ja miten Raku ottaa tassuillaan kädestä kiinni. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo tuo on hauska, molemmat curlit ottaa tassuilla kiinni. :D

   Poista
 3. Paljon onnea Raku ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut komealle synttärisankarille!! 💜💜

  VastaaPoista