sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Yllätys

Naukulan Mamma otti minuun jokin aika sitten yhteyttä ja kysyi haluaisinko kirjoittaa Suomen Eurooppalaiskissarenkaan jäsenlehteen jutun kissojen raakaruokinnasta. Kiitokseksi saisin jutun sisältävän lehden itselleni. Tottakai mielelläni jaan tietoa raakaruokinnasta, toivottavasti juttu vähintään herätti kiinnostuksen ja oli hyödyksi kokeneillekin! Jäin odottamaan innolla lehteä, minusta on hurjan kiehtovaa päästä tutustumaan eri "lehtimaailmoihin"; minkälaisia juttuja ja tarinoita lehti pitää sisällään. Aina myös kivaa päästä tutustumaan rotuihin syvemmin kokemustarinoiden pohjalta.

"Mami keitä nää on toi pikkunen on söpö ja jotenki tuttu?!"

Vennnytys!

Ihana Mamma kuitenkin yllätti ja saimme lehden mukana näyttelypedin! Peti on aivan ihana ja kevyt sekä sen saa vaivatta pakattua pieneen tilaan! Olin arvellut Rakun ihastuvan petiin, mutta Koda yllätti ja on ottanut pedin uudeksi suosikkinukkumapaikakseen. Tämä sopii niin mainiosti, sillä peti tuleekin juuri Kodan näyttelykäyttöön. Ensi viikolla se pääsekin jo mukaan Ruotsin näyttelyyn.

Haikukin kävi istumassa

Raku testimakaili

Kodan peti, kukkaispoitsu

Tuuuuh


Tunnistitteko muuten kortin kisun? Lehden takakannessa oli hurjan tuttu komea kisu samasta osoitteesta!Superkiitos vielä kerran Naukulan Mammalle!

10 kommenttia:

 1. No nyt on monenlaista hienoa!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että peti kelpasi! Sitä kun ei koskaan tiedä. Kaunis kiitos vielä kerran jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo osaavat kyllä yllättää, Raku on yleensä just se joka tykkää tuollaisista. :D

   Poista
 3. Ihanan nukkupesän ootta saanu! Nää on meidän ihan ykkös suosikkeja.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 4. Kiva yllätys, onpa hieno peti! Hauska miten kolme neljästä on heti käynyt siinä hengaamassa. :D

  Ruotsin reissu kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Koda kyllä niin yllätti tuon kanssa ja en arvannut Haikuakin kiinnostavan, yleensä tuollaiset on Rakun juttu. :'D

   Ihana kuulla! Reissusta tulee juttua, no worries!! :) Jos hyvin käy niin Koda valmistuu lauantaina ensimmäiseen titteliinsä.

   Poista