keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Tiistaichillailua

Nora on ottanut uudeksi suosikkipäikkäripaikakseen keittiön pöydän. Koda liittyy välillä seuraan naapurustokyylän muodossa.

Eilen Koda asettuikin Noraa vasten naapurustotarkkailun päätteeksi. Nora hyväksyi asian ilman minkäänlaisia mutinoita ja kaksikko makasi selät vastakkain pitkän aikaa. Sen jälkeen Koda jatkoi vielä hetken liikenteen tarkkailua.


8 kk Koda on jo 4,3 kg iso



Ikkunat ja parvekkeen ovi vetävät, mikä saa patterit hehkumaan kuumuuttaan. Siinä missä Nora on "valloittanut" keittiön laudan, olohuoneen ikkunalauta on ollut Haikun ja Kodan suosiossa (tismalleen sama kohta vieläpä, vaikka makoilutilaa on yli 2,5 m verran valittavana. Tämä kaksikko ei ole koskaan paikalla samaan aikaan.). Ilmeisesti ikkunan ja patterin tuoma kylmä-kuuma -asettelu on erityisen mukava. Tytöt myös monesti makaavat viileällä lattialla selkä patteria vasten.

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs Koda on jo ISO! Ilmekin on tuossa makoilukuvassa niin aikuismainen. Justhan se oli pikkuinen pentu 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin millään päähän mahdu, että ikää on vielä vasta 8 kk. :D

   Poista
 2. Voi Nora, toinen nauttii! Ihmettelen aina, miten kissoilla ei tule niskat kipeiksi omituisissa asennoissa lojuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noraa katsoessa tulee melkein makuupaikkakateus. xD

   Poista
 3. Ihanat pörröiset siinä vastatusten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella yllättänyt ja iloinen miten Koda ihan yhtäkkiä tuntuu syventäneen suhteita kaikkien kanssa. ♥ Ehkä se on tämä kirpeä raikas talvi-ilma ja sen tuoma erityinen tunnelma etenkin valoisaan aikaan.

   Poista