lauantai 26. tammikuuta 2019

The Dragonfly


Näyttelyvuosi 2019 avautui tänään Hämeenlinnassa. Sen kunniaksi haluan esitellä syyskuussa Askolan näyttelystä ostamani superlelun: Dragonflyn! Tai, kuten ansaitummin: THE Dragonflyn! Tästä lelusta olin haaveillut jo vuosia ja nyt viimein saimme sen meille! Se on maineensa ansainnut, hinta oli 15 € ja se on kestänyt kolhuitta rajua leikkiä jo 4 kk ajan lähinnä innokkaan somppupennun omimana, mutta viime aikoina Haikukin on rohkaistunut leikkeihin. 

Laatu on aivan toista kuin aiemmin ostamamme ”feikki” Dragonflyssä, joka oli hinnaltaan 10 € ja hajosi palasiksi alle 10 minuutissa...

Täältä meiltä pohjoisesta ei saa näyttelyistäkään näitä aitoja alkuperäisiä, mutta ainakin etelän näyttelyissä näitä on ilmeisesti hyvin saatavilla. Käydessänne kissanäyttelyssä missä roolissa tahansa, niin kannattaa pitää simmut auki näiden osalta!

Rauhassa, tarkkana...

Kaksin helpompi saada kiinni!

Korennon siivet pitää erityisen houkuttelevaa ääntä kovassa vauhdissa ja tärinässä


Aitousmerkki

The Dragonfly, arvosana 10/10


10 kommenttia:

 1. Hintava on, tuollaiseksi härpäkkeeksi, mutta hyvä että on sen arvoinen! Tuo kuva Haikusta vetämässä saalista suuhun on tosi hauska. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on! :) Ostni myös samanhintaisen ja samanlaisen jäniksenkarvalelun, mutta siitä ei ole täpinöissään kuin Haiku. :'D Se lelu on muhkumpi, joten ei ehkä siksi muista niin kiinnostava.

   Poista
 2. Oi Max tykkäisi tuosta. Mutta ei ole koskaan tullut vastaan, vaikka olen muistaessani katsellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Näitä oli ainakin Maailmannäyttelyssä, olisipa silloin hoksannut vinkata!

   Poista
 3. Oi miten hieno! Hiukan hintava tosiaan, mutta mahtavaa jos se on sen arvoinen. Meillä ihan halpis catdancerkin sai pojat villiintymään, joten tämä olisi varmasti oikein hyvin vastaanotettu lelu meilläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Catdancer yhtä lailla suosittu. :) Mikä minut on saanut erityisen vaikuttuneeksi tästä, että sudenkorento on rautalangassa kiinni pelkän liiman varassa ja silti kestää, kun taas cat dancerissa kartonkirullat on ujutettu langan läpi ja väännetty niin, etteivät pääse irtoamaan.

   Poista
 4. Dragonfly on ihan paras! Namu on tuhonnut noita jo kolme :) Nyt on enää kaksi nysää jäljellä, mutta toimii vieläkin.

  VastaaPoista
 5. 10/10 täältäkin ja jos on laiska leikittäjä niin se kestää vuosia ;)

  VastaaPoista