lauantai 24. helmikuuta 2018

Ensimmäinen lahjoitus eteenpäin

Me teimme sen! Toissapäivänä tililleni saapui ensimmäinen komissiomaksu meidän Zooplussan linkin kautta tehdyistä tilauksista ja kuten lupasin, kaikki lahjoitetaan eteenpäin esykisuille.


Koska jokaisella eläinsuojeluyhdistyksellä lahjoitusten tarve on akuutti ympäri vuoden, haluan jakaa lahjoitukset kerrallaan ainakin 2 eri yhdistykseen. Ensimmäisiksi kohteiksi valikoitui Pesu ja Meri-Lapin eläinsuojeluyhdistys. Suuri kiitos kaikille teille, jotka teitte lahjoitukset mahdolliseksi! Yhä kovasti toivomme osallistumista yhteiseen hyvään: se on helppoa, vaivatonta ja käytännössä ilmaista! Lahjoittaaksesi esykisuille sinun tarvitsee vain mennä Zooplus-ostoksille meidän blogin oikeasta reunasta löytyvän linkin kautta, jolloin 4 % tilauksesi verottomasta myyntihinnasta päätyy esykissujen käyttöön. 

Myös lahjoituskohdetoiveita saa mielellään esittää.

Kiitollinen silmiensiristys ja purr tytöiltä!

Sopivasti noudimme tänään oman Zooplus-lähetyksemme postista. Noralle ruokatäydennystä ja kaikille herkkuja. Haikulle ja Rakulle tuli mukana palkkiopisteillä lunastettuja märkäruokia. Ostin samalla taas 3 vuodeksi 5 % alennuksen jokaiseen tilaukseen ja se maksoi itsensä melkein heti takaisin:

5 % alennus 3 vuodeksi: 9,99 €,
jonka myötä 5 % alennus ko. tilauksesta: -8,28 €

Aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. SydänSydänSydänSydänSydänSydänSydänSydänSydänSydän <3

  VastaaPoista
 2. Hieno homma! <3

  Me unohdetaan melkein aina nää linkit kun tilataan. :( Ei voi ymmärtää, mikä siinä on niin vaikeaa muistaa, kun olisi niin helppo mennä tuon tai Triolan kautta. Harmittaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin aika monesti muistuu vasta ku oon jo kaupan puolella, mutta ostokset säilyy korissa silti, vaikka avaiskin uuden välilehden blogin kautta ja on sulkenu sen alkuperäisen. :) Yksi kikka tuohon on tehdä blogin linkistä linkki kirjanmerkkeihin ja muistaa mennä aina sen napin kautta ostoksille. :D

   Poista