perjantai 16. helmikuuta 2018

Agiesteet saapuivat!

Saimme maanantaina viimeinkin hartaasti odotetut agilityesteet! Oi sitä onnea kun kisujen kanssa yhdessä avasimme paketin ja lähdimme heti testaamaan. Kisut ovat, odotetusti, todella innoissaan tästä "uudesta" aktivointimuodosta ja jaksavat touhuta ja oppia. Mikäs sen kivempaa kuin tehdä jotain missä yhdistyy liikunta, aivopähkinät ja herkut.


Esteet ovat tukevat, mutta miellyttävän kevyet. Puomit ovat magneeteilla toimivia, mutta turvallisen herkkiä irtoamaan, jos kisu sattuu arvioimaan hypyn väärin. Esteiden järjestystä ja korkeutta voi vaihdella mielensä mukaan. Me päädyttiin aloittamaan treenit videon mukaisella järjestyksellä, sillä ympyrä on mukavan selkeä startti- ja lopetuseste kisuille. Videon treenikerta on järjestyksessään kolmas. 

7 kommenttia:

 1. NOIn ne vaan siinä menee ja tekee noi uskomattoman taitavat katit :)

  VastaaPoista
 2. Esteet on tosi kivat! Hyvä kun saa tuolleen pinottua kaksi puomiestettä päällekkäin, vähän vaihtelua. :) Ja vitsit kun tytöt hyppää hienosti sen korkean!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon kun voi tuoda vaihtelua just tuolla järjestysten muuttamisella. :) Ei ole iso työ, mutta voi olla iso vaikutus.

   Noralla menee hyppy niin luonnostaan, mokomakin orava! :D

   Poista
 3. Hienot esteet, kyllä varmasti kelpaa treenata! 😍

  VastaaPoista
 4. Hienot ovat esteet ja tosi taitavasti kissat osaavat mennä yli ja ali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raku alkoi itse tarjoamaan tuota alimenoa, mutta ei se minusta ainakaan esteen menoa helpommaksi tee kun vähemmällä vaivalla menee yli. :D

   Poista