lauantai 9. syyskuuta 2017

Vuosipäivä

5.9. oli minun ja Haikun vuosipäivä, jota meillä on tapana juhlia Haikun tuntemattoman tarkan syntymäpäivän sijaan. Haiku on ollut minulla jo 6 vuotta!

Erityisesti vuosipäivänä tulee muisteltua aikaa kun Haiku tuli minulle. Haikun luonne on yhä pysynyt muuttumattomana, mutta olen niin ylpeä tytön sosiaalisesta kehityksestä näiden vuosien varrella. Kun Haiku tuli minulle, se ei tykännyt olla sylissä eikä kannettavana. Meni 3 vuotta, että tyttö alkoi tulemaan itse syliin. Ensin vain kun viltti oli alla suojana, mutta hissukseen myös ilman vilttiä. Viime joulun alla tyttö tuli ensimmäistä kertaa selän päälle makoillessani lattialla ja kesästä lähtien sitä on tapahtunut entistä useammin ja nykyään tyttö tulee myös mielellään makoilemaan puoleksi mahan päälle. Ennen tyttö ei tullut kuin jalkojen päälle.

Myös kantamisissa olemme viime aikoina menneet eteenpäin. Haikua on saanut kantaa jo vuosia, mutta sen on pitänyt tapahtua niin, että Haikun koko kroppa on tuettuna. Nykyään tyttöä voi kantaa myös yhden käden varassa ja Haikua saa myös tanssittaa ilman, että se ahdistuu. Tanssi on otettu mukaan vasta vähän aika sitten ja yhdellä kädellä kantokin on ollut mahdollista korkeintaan vuoden.

On erittäin sydäntälämmittävää, että näiden kaikkien vuosien jälkeenkin tapahtuu vielä edistymistä ja osa vieläpä Haikun omasta aloitteesta.

"Lintu!! Mie nappaan!"

Olin ostanut kisuille Citymarketista uudenlaista (ylihintaista...) herkkua, jonka olin ajatellut antaa kisuille palkkioksi/hyvitykseksi minun ja Noran ensi viikon näyttelyreissun jälkeen, mutta juhlapäivän kunniaksi annoinkin se jo kyseisenä päivänä.

Kokonaista tonnikalafilepalaa.

"Mitä sulla on siinä?"

"Hei mitä nää on? Auki heti!"

"Tassua tässä tilanteessa? Tossa on herkkuja lattialla!"

"Ooooh!"

"MINUN!!!!!"

"Täällä olikin toinen, ei haittaa."

Ostaessani tuotteen luulin sen olevan kuivaa, olihan kyseessä herkku. Kosteus tuossa olikin yli 70 %, joten ennemmin se menisi ruokana kuin herkkuna. Nora joutui tyytymään meidän normaaliin Thrive-herkkuun, en halunnut lähteä riskeeraamaan allergiaoireiden kanssa, vaikka tuo olikin puhdasta tonnikalaa.

11 kommenttia:

 1. Onnea edistyksestä ja tähän asti kertyneistä vuosista yhdessä! ❤ teillä onkin sitten sama juhlapäivä vuosittain kuin meillä, jännä! 😄

  VastaaPoista
 2. Onnea teidän vuosipäivästä <3

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosipäivästä <3 Hassunnäköinen herkku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Vähän turhan kostea tuollaisena, mutta hyvää näemmä oli! :D

   Poista
 4. Onnea vuosipäivästä! Toivottavasti vuosipäiviä on vielä tulossa paljon. Meillä ei tuo tonnikalaherkku ollu mikään hirmuinen hitti, mutta vastaava kana meni kyllä vauhdilla alas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Täälläpäin ei ole näkynyt kuin tuota tonnikalaa. :o

   Poista
 5. Onnea vuosipäivän johdosta. Kiva kuulla, että Haiku on kehittynyt noin paljon sosiaalisesti vuosien saatossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Jännä nähdä, mitä vuodet tuo vielä tullessaan. :)

   Poista