lauantai 15. heinäkuuta 2017

Susi sudenkorento

Kävin keskiviikkona ostamassa Ruotsin puolelta Noralle lisää boinks-leluja ja samalla huomasin valikoimiin tulleen uuden lelun, sudenkorennon. Blogeissa on vuosien varrella kovasti hehkutettu Cat Dancerin tapaista sudenkorentolelua, mitä on ollut saatavilla etelä-Suomen näyttelyissä ja on niitä jopa Amerikasta astikin tilattu. Nykyään korentoja on ostettavissa ainakin parin kissayhdistyksen verkkokaupasta. 

Siitä on pitkä aika kun Dragonfly on sattunut viimeksi vastaan kuvissa, joten en enää muistanut lelun yksityiskohtia ja pohdin, oliko kyseisen eläinkaupan versio juuri tämä kehuttu. Hinta ainakin täsmäsi, joten lelu lähti mukaan.


Nostaessani lelun näytille kisut pörräsivät innoissaan sen ympärillä ja etenkin Raku ja Haiku innostuivat lelusta kovasti.
Vaikka tuote lupaa laatua, se ei sitä ollut. Lelu kesti kisujen käsittelyssä alle 10 minuuttia ennen kuin siitä irtosi ensin häntä, sitten muovia siipien päältä (ei irronnut, mutta lähellä) ja lopulta koko korento irtosi rautalangasta. Pian siitä korento halkesi kahtia.

"Pysy kasassa!"

Rakun käsittelyssä irtosi häntä ja siipien muovi. Työnsin hännän takaisin ja Haiku hoiti lopun tuhoamisesta. Vaikka videolla asia naurattikin, niin lelu oli turhan kallis (n. 10 €) rikkoontuakseen noin nopeasti. Kisut kuitenkin rakastuivat leluun ja minua alkoi kiinnostamaan ostaa tuo toinen versio, jospa se olisi kestävämpi. Kokemuksia sen käyttöistä otetaan mieluusti vastaan!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämäkin oli kuulemma amerikkalainen lelu, kuten tuo kehuttu korento, mutta nähtävästi halpismalli kalliiseen hintaan...

   Poista
 2. Voihan höh, kyllä tuon hintaisen lelun kuuluisi jo kestää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, ei olisi ollut paha vaikka 2 € lelun kanssa. :/

   Poista
 3. No onpas tyhmää että lelu meni noin nopsaa rikki.. Liian rajuja on kissanotteet!

  VastaaPoista