torstai 15. kesäkuuta 2017

Temppupoika Raku

Maanantaina meillä oli taas tempputreenit. Rakun uusin temppu, ympyrä/pyöri, on käsimerkistä poisoppimista vaille valmis ja Noran temppu on vielä opetteluvaiheessa. Noran temppu on sellainen, ettei tyttö jaksa kovin montaa toistoa kerralla, joten teenihetki menikin lähes täysin Rakun kanssa. Haiku pysyttelee suosiolla kauempana pois innokkaan kaksikon tieltä.

Temppuhetken piti olla nopea kahvinkeittymisen mittainen sessio, mutta alle 5 min kestäväksi tarkoitettu treenihetki venähtikin 15 - 20 minuuttiin. Poitsu oli koko tuon ajan niin tunteella mukana, etten malttanut olla kuvaamatta sitä myös videolle.Volyymia isolle niin kehräys kuuluu selvemmin. ♥

"Ympyrä" on Rakun 19. osaama temppu, joka tulee kuitenkin valmiina numerolla 18, sillä toiseksi uusin on vielä käsimerkkien varassa ja kaipaa loppuhiomista. Missä vaiheessa se on ollut jo ainakin puoli vuotta.

14 kommenttia:

 1. Nyt tuli sellaista puhetta, että Noomi ryntäsi katsomaan :) Tosi taitava poika!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Sama temppu meilläkin harjoittelussa, pitäisi vain vähän ahkerammin treenata.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Poitsu tykkää kun saa temppuilla (ja herkkuja) ♥

   Poista
 4. Voi mikä suloinen kehräys <3 Ihailtavan kärsivällisesti jaksat hioa temput kuntoon, jos Raku osaa noin monta ilman käsimerkkejä. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään käsimerkittömyydestä, tuolloin kissa joutuu enemmän käyttämään aivojaan. Käsimerkkien kanssa turvautuvat enemmän käden asentoon ja liikkeisiin. Tuli hyvä muistutus kun tuon käsimerkin kanssa sanoin vahingossa "femma" ja Raku pyörähti silti. :D Ihan kaikki Rakun temput ei ole käsimerkittömiä, joko laiskuuden tai käytännöllisyyden vuoksi.

   Poista
 5. Voi mikä purina <3 <3 <3 Ja uskomaton määrä teillä on temppuja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistä hauskaa ja samalla ennakkoluulojen purkua. :)

   Poista