maanantai 26. kesäkuuta 2017

Näyttelyyn

Kuukausien odottelu on kohta viimein saatu päätökseen, sillä tänä viikonloppuna on taas näyttelyviikonloppu! Ilmoittauduimme äitini kanssa Kempeleen näyttelyyn heti kun se oli mahdollista eli maaliskuun alussa. Hauska ja vilkas viikonloppu jälleen tiedossa enkä malta odottaa, että pääsen taas tapaamaan tuttuja kissuja ja heidän omistajiaan! Äidiltäni lähtevät mukaan hänen molemmat maatiaiskisunsa, Tuisku ja Elmo.

Tämä on nyt toinen kerta kun Nora matkustaa Kempeleelle ja tällä kertaa tyttö kilpailee Premior-luokan serteistä, eli asteen korkeamman kuin edellisellä kerralla. Todella jännittävää nähdä miten tyttö pärjää ja kävi miten kävi, se ei tule tunnelmaa latistamaan. Edelliskerrasta poiketen olemme tällä kertaa molemmat päivät paikalla. Jos hyvin käy, jatkamme syksyllä Ruotsiin hakemaan valmistumiseen tarvittavaa ulkomaan sertiä.

Nora on molempina päivinä ensimmäisten joukossa arvosteltavana. Aamuarvosteluissa on hyvä, ettei omaa vuoroa tarvitse jännittää kauaa, mutta harmi, että arvostelu tapahtuu yleisöajan ulkopuolella. Ovet avautuvat puoli tuntia arvosteluiden alkamisesta.

Aamuarvostelut tarkoittavat myös, että olemme paikalla jo hyvissä ajoin eläinlääkäritarkastuksessa, jotta ehdimme rauhassa sisustaa häkit ja Nora tottua uuteen ympäristöön. Lauantaina herätyskello tulee soimaan jo aamuneljältä. 


Voi olla, että maanantaina olo on aika tööt kun koko viikonlopun riittää ohjelmaa aamusta iltaan, mutta ensi viikolla alkaa kissujen iloksi L O M A. 

Toivottavasti tavataan Kempeleellä!

Näyttelymainosta pääsi koristamaan ihana Norton

12 kommenttia:

 1. Torniosta lähtee myös sfinksipimu kokeilemaan ja ihmettelemään näyttelemänäpä, siis kaksi noviisia matkalla 😊 me taas saadaan odottaa vuoroa koko pitkän päivän. JÄNNITTÄÄ!
  Mitä sulla on kissalle ruoaksi näyttelypäivänä? Meetkö raa`alla vai jollain muulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, siellä nähdään! ♥ Noviisina nuo iltapäivät on tosi jees, on sitten päivä aikaa ihmetellä ja seurata muiden vuoroja. :) Etenkään jos ei ole kasvattajaa mukana, joka olisi kädestä pitäen opastamassa, kuten meillä oli onni ihan ekassa näyttelyssä.

   Nora menee näyttelyt aina märkäruualla. Tulee hyvin nestettä siinä samalla. :) Mutta jos ottaisin raakaa, niin se olisi jauheliha. Ei tule vahingossakaan lihasnestesotkuja.

   Poista
 2. Teillä on muuten huikean hieno banneri! Toivotaan näyttelymenestystä ja paljon tuttuja paikalle. Noomi on seuraavan kerran näyttelyssä heinäkuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saihan sitä odotella useamman vuoden ennen kuin sain tartuttua itseäni niskasta ja toteuttaa bannerivisioni. :'D

   Poista
 3. Mekin ollaan Viktorin kanssa tulossa molemmiksi päiviksi, eli siellä sitten nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiiiiiii, ihanaa päästä tapaamaan teidät! Mahtavuutta!

   Poista
 4. Hirmuisen hieno uusi banneri teillä! Tsemppiä näyttelyyn :)

  VastaaPoista
 5. Näyttelyihin hurjasti tsemppiä ja onnea täältä meiltä! Pidetään peukut ja tassut pystyssä (: !

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea näytelmiin<3 Nora on varmasti kaunein tyttö ;)

  VastaaPoista